ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΔΥΟ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

σαχιψυρΤα ονόματα δύο Λαρισαίων βουλευτών του Θ. Ψύρρα της ΔΗΜΑΡ και του Φ. Σαχινίδη του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων. Ο κ. Ψύρρας από τη μία συγκεντρώνει πάνω του το ενδιαφέρον των πολιτικών συντακτών για τη στάση που θα τηρήσει τόσο αναφορικά με τη ΔΗΜΑΡ όσο και με την ψήφο στην τρίτη ψηφοφορία για εκλογή ΠτΔ, ενώ ο κ. Σαχινίδης φέρεται από όλους ως ένα από τα κορυφαία στελέχη του υπό ίδρυση κόμματος του Γ. Παπανδρέου.

Ο κ. Ψύρρας παρά τις φήμες για ανεξαρτητοποίησή του, όπως τονίζουν όσοι γνωρίζουν καλά το σκεπτικό του δεν πρόκειται να ανεξαρτητοποιηθεί μέχρι και την ολοκλήρωση της 3ης ψηφοφορίας από τη ΔΗΜΑΡ, κάτι που δεν αποκλείεται όμως να κάνει μόλις ανακοινωθεί ο “γάμος” ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ, αφού ο κ. Ψύρρας έχει εκφράσει την κάθετη διαφωνία του σε μια τέτοια συνεργασία. Οσον αφορά τη στάση του στην τρίτη ψηφοφορία ο κ. Ψύρρας αναμένεται να επιμείνει στο “παρών”.

Αναφορικά με τον κ. Σαχινίδη με δεδομένη τη ρήξη που έχει επέλθει στις σχέσεις του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Β. Βενιζέλο θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η συμμετοχή του στο κόμμα Παπανδρέου, ενώ δεν αποκλείεται να είναι και υποψήφιος βουλευτής στη Λάρισα. Οι επόμενες ημέρες πάντως θα είναι εξαιρετικά ενδαφέρουσες και πολιτικά, ενώ ειδικά για τον κ. Ψύρρα σε περίπτωση που ανεξαρτητοποιηθεί είναι αμφίβολο αν θα αναζητήσει άλλη πολιτική στέγη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ