ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΙΟ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ σε συνεργασία με την επιτροπή δημοτικής βιβλιοθήκης Νίκαιας και τη θεατρική σκηνή Νίκαιας  παρουσίασαν το θεατρικό αναλόγιο με τα Χριστουγεννιάτικα διηγήματα «Γιάννης ο Ευλογημένος» του Φώτη Κόντογλου και «Έρωτας στα χιόνια» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.

Συντελεστές του θεατρικού αναλογίου: Σκηνοθεσία Άκυς Μητσούλης, βοηθός σκηνοθέτη  Πατρούλα Χριστοδούλου, μουσική επιμέλεια Αντώνης Μαρέτης, μακιγιάζ Εύη Δανιλούλη – Λυδία Κυριαζή, βοηθός μακιγιέζ Όλγα Νίκου, αφηγητές Κατερίνα Νασιακοπούλου, Βούλα Παπαποστόλου, Νίκη Μακρή και Ανθή Μπλιάτσιου

Τους ρόλους ερμήνευσαν με σειρά εμφάνισης οι Θάνος Σακελλαρίου, Νίκος Ζιαβλιάκης, Γιώργος Νταφούλης, Έλενα Κυράτσα, Γιώργος Μπόζαρλης και Γεωργία Ράπτη.

ΘΕ1Ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος στο σύντομο χαιρετισμό του εξήρε την προσπάθεια των συντελεστών του θεατρικού αναλογίου και δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος Κιλελέρ θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια που έχει ως στόχο την προαγωγή του πολιτισμού.

Παράλληλα με την εκδήλωση, στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου Νίκαιας λειτούργησε Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ. Η εκδήλωση πραγματοποίηθηκε σε συνεργασία με τα τμήματα ζωγραφικής, κοσμήματος και βιβλιοδεσίας της Νίκαιας. Εκτέθηκαν και διατέθηκαν προς πώληση ερασιτεχνικές δημιουργίες από δημότες της Νίκαιας με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά βιβλίων που θα εμπλουτίσουν την καινούργια Δημοτική Βιβλιοθήκη.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ