ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 15 ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΛΚΟΟΛ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

ποταΓια πολύ καιρό θα θυμούνται 15 ανήλικοι μαθητές διαφόρων λυκείων της Λάρισας τη συμμετοχή τους σε πάρτι που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πόλης, αφού αναγκάστηκαν λόγω κατανάλωσης αλκοόλ να μεταφερθούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες

ενώ 4 από αυτούς παρέμειναν λόγω της κατάστασής τους στη μονάδα βραχείας νοσηλείας του νοσοκομείου μέχρι και το πρωί της Τρίτης.

Οι μαθητές άρχισαν να ζαλίζονται και να κάνουν εμετούς, ενώ κάποιοι από αυτούς έχασαν της αισθήσεις τους σημαίνοντας συναγερμό. Στο νυχτερινό κέντρο έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους μαθητές, ενώ κάποιοι μεταφέρθηκαν από συμμαθητές τους και φίλους τους στο νοσοκομείου όπου έφτασαν σε κατάσταση αλλοφροσύνης έντρομοι οι γονείς τους.

Στο κέντρο διασκέδασης έφτασε από την πρώτη στιγμή η αστυνομία που βεβαίωσε παράβαση για χρήση αλκοόλ από ανήλικους, ενώ είναι άγνωστο αν ελήφθησαν δείγματα από τα ποτά που κατανάλωσαν οι μαθητές, ώστε να μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για πιθανά προβλήματα στην ποιότητα των ποτών αυτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι από τις ελάχιστες φορές που παρατηρήθηκαν μαζικά προβλήματα λόγω κατανάλωσης αλκοόλ από ανήλικους μαθητές στη Λάρισα και σίγουρα το συμβάν από μόνο του προκαλεί ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν οι αρχές που είναι αρμόδιες για τους ελέγχους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ