ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΩΔΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

1(1)Συγκινητική η ανταπόκριση του κοινού στο κάλεσμα του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας για μια «βροχή» από αστέρια κι ευχές, στην ετήσια μεγάλη χριστουγεννιάτικη συναυλία του, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα, στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Μια κατάμεστη αίθουσα από ανθρώπους κάθε ηλικίας, ατμόσφαιρα χαράς και συγκίνησης και ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι από τον Vivaldi ως τα παραδοσιακά ελληνικά κάλαντα συνέθεσαν το σκηνικό μιας μεγάλης βραδιάς πολιτισμού και αυθεντικού χριστουγεννιάτικου πνεύματος.

Τα μουσικά σύνολα του Σ.Ω.Λ. και του Ωδείου Δημήτρη Δημόπουλου προσέφεραν μια μοναδική μουσική εμπειρία στο κοινό της Λάρισας σε μια εκδήλωση που αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές ήταν τα νεαρά «αστέρια» των δύο ωδείων.

Αθρόα η προσέλευση αλλά και η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Σ.Ω.Λ. και των Ενεργών Πολιτών για προαιρετική συγκέντρωση τροφίμων και παιχνιδιών για τα παιδιά.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο διευθυντής του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας, Ιωάννης Γράμψας ευχαρίστησε το κοινό για τη συμμετοχή του, ευχήθηκε υγεία και δημιουργικότητα και δεσμεύτηκε για πολλές ανάλογες εκδηλώσεις από το Σ.Ω.Λ. στο μέλλον.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προσφέρθηκαν στο πλαίσιο της βραδιάς στους Ενεργούς Πολίτες για την προσφορά και την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα για συγκέντρωση παιχνιδιών και τροφίμων για τα παιδιά, στους χορηγούς της εκδήλωσης, καθώς και στους χορηγούς επικοινωνίας.

Βροχή και από ευχαριστίες

??????????????????????????????Στον απόηχο μιας μεγάλης βραδιάς πολιτισμού και ανθρωπιάς το Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας και το Ωδείο Δημήτρη Δημόπουλου εκφράζουν τις βαθιές ευχαριστίες τους φορείς που συνέβαλαν στην τεράστια επιτυχία της μεγάλης τους συναυλίας με τίτλο «Αστέρια κι ευχές», που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Συγκεκριμένα ευχαριστούν  τους χορηγούς της εκδήλωσης: την κα.Μαίρη Πλασιώτη και το μεζεδοπωλείο «ΚΑΠΗΛΕΙΟ» (Αθ. Διάκου 4-6, Λάρισα), την κα Σπυριδούλα Αραπακοπούλου και το Καφέ «Πρελούδιο» (Ηρώων Πολυτεχνείου 69, Λάρισα), τον κ.Γιώργος Μαμουρίδης, της επιχείρησης με αναλώσιμα και service εκτυπωτών «INK SOLUTIONS» ( Υψηλάντου 19, Λάρισα) και τους κ.κ.Δ. Σαμαρά και Στ. Λωρίδα, Τυπογραφείο «offset» (Υψηλάντου 18, Λάρισα).

Ιδιαίτερες ευχαριστίες από καρδιάς αξίζουν στους «ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ» για την άμεση ανταπόκριση στην επιθυμία του Σύγχρονου Ωδείου να δώσει ειλικρινή και ουσιαστική διάσταση αλληλεγγύης στην κορυφαία του ετήσια εκδήλωση. Οι ευχαριστίες, ωστόσο, δεν περιορίζονται στη συγκεκριμένη δράση αλλά στη γενικότερη προσφορά των Ενεργών Πολιτών. Προσφορά ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και έμπρακτης στήριξης των συνανθρώπων μας.

Να σημειωθεί πως η δράση για τη συγκέντρωση τροφίμων και παιχνιδιών συνεχίζεται σταθερά στην έδρα των Ενεργών πολιτών, Μανδηλαρά και Παναγούλη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες δίνουν και στους χορηγούς επικοινωνίας της εκδήλωσης, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην προώθηση και προβολή της στο κοινό. Μεγάλο «ευχαριστούμε» στο ONLARISSA.GR, PAIDIS.COM,  PRESS-A.GR, LARISSANET και ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

Ευχαριστούμε τον Δ. Καστανάρα για την παραχώρηση των φωτογραφιών

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ