ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΣΤΟ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Εκτός σχεδιασμού του κόμματος ο καθηγητής Δ. Κουρέτας

potamiypoΕντείνονται καθημερινά οι ζυμώσεις για το στήσιμο του ψηφοδελτίου του “Ποταμιού” στο νομό Λάρισας με τα τοπικά και κεντρικά στελέχη να αναζητούν πρόσωπα άφθαρτα και καταξιωμένα στην τοπική κοινωνία για να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο αυτό.

Ηδη σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τα πρώτα ονόματα έχουν “κλείσει”, ενώ έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι ο καθηγητής Δημήτρης Κουρέτας είναι εκτός του σχεδιασμού του κόμματος.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες ασφαλείς πληροφορίες η πρώτη πεντάδα υποψηφίων έχει κλείσει και σε αυτή είναι ο ορθοπεδικός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και πρώην πρόεδρος των γιατρών του ιδρύματος Κώστας Μπαργιώτας, ο επιχειρηματίας Ντίνος Πλίτσης, η λογίστρια Νίκη Κατσιούρα, η μεταπτυχιακή φοιτήτρια Αναστασία Τοπαλίδου, ο έμπορος Σήφης Ιατρίδης, ενώ ακούγεται και το όνομα του μηχανικού Γιάννη Συνάπαλου, με καταγωγή από τη Βερδικούσια.

Στο “Ποτάμι” έχοντας ως στόχο να κλείσει το ψηφοδέλτιο, αναζητούν πρόσωπα από τις επαρχίες Αγιάς και Φαρσάλων, ενώ θα αφήσουν ανοικτές και κάποιες θέσεις με στόχο να γίνουν ουσιαστικές κινήσεις ενίσχυσης του ψηφοδελτίου μέχρι την τελευταία στιγμή.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ