ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥΣε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες από την πλευρά Γιώργου Παπανδρέου για την ίδρυση νέου κομματικού σχηματισμού και ήδη ο πρώην πρωθυπουργός δείχνει να έχει στελεχώσει την κίνησή του με γνώριμα πρόσωπα που τον πλαισίωναν τα τελευταία χρόνια.

Ο έως τώρα εκπρόσωπος Τύπου του Γιώργου Παπανδρέου, δημοσιογράφος Γιώργος Ελενόπουλος, αναμένεται να αποτελέσει το ισχυρό πρόσωπο στο επιτελείο του πρώην πρωθυπουργού, αναλαμβάνοντας συντονιστής του γραφείου στην προετοιμασία για την ίδρυση και την εξαγγελία του νέου κόμματος βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Οπως αναφέρει και το real.gr ο Γιώργος Ελενόπουλος, μαζί με τον Γιώργο Πετρουλάκη βάζουν τις τελευταίες πινελιές στην πλατφόρμα του νέου κόμματος, ενώ στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού σημαντικό ρόλο παίζει και ο Τάσος Συκάκης, που αποτέλεσε συνεργάτη του Γιώργου Πεταλωτή.

Υπεύθυνος Οργανωτικού είναι ο Γιώργος Κόκιος, ενώ σημαντικό ρόλο παίζουν οι βουλευτές Φίλιππος Σαχινίδης και Θάνος Μωραΐτης, ο πρώην Γραμματέας Σωκράτης Ξυνίδης, αλλά και ο Γιώργος Πεταλωτής.

Εκτός του κομματικού σχηματισμού του Γιώργου Παπανδρέου θα είναι ο Παύλος Γερουλάνος.

iefimerida.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ