ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

samarasΟ πρωθυπουργός στην συνέντευξή του στη ΝΕΡΙΤ, όπως φάνηκε δεν έλαβε κάποια πρωτοβουλία πέρα από αυτή που είχε εξαγγείλει στο προηγούμενο διάγγελμά του, αλλά απηύθυνε ένα αυστηρό και σαφές μήνυμα σε όλους τους βουλευτές, που μέχρι τώρα ψήφιζαν παρών στις προηγούμενες δύο ψηφοφορίες για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο Αντώνης Σαμαράς ξεκαθάρισε πως κάνει τα πάντα για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και να μην γίνουν πρόωρες εκλογές, κάνοντας λόγο για θανάσιμους κινδύνους, ενώ κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για “ανόητα νταηλίκια” που μπορεί να μας φέρουν σε σύγκρουση με όλους τους Ευρωπαίους εταίρους.

Μάλιστα, ο Αντώνης Σαμαράς σημείωσε πως ο λαός δεν θέλει εκλογές γιατί, όπως τόνισε, γιατί με το ένστικτο αυτοσυντήρησης ξέρει “που θα μπορούσε να οδηγήσει τη χώρα όλη αυτή η περιπέτεια”. Σημείωσε επίσης πως ο ίδιος κάνει τα πάντα για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και να μην γίνουν πρόωρες εκλογές.

Επανέλαβε δε και την πρόταση που είχε κάνει στο διάγγελμά του, έτσι ώστε να εκλεγεί συναινετικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, να διευρυνθεί ο κυβερνητικός συνασπισμός με βουλευτές που τάσσονται υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας και να διεξαχθούν εθνικές εκλογές στο τέλος του 2015.

Ο κ. Σαμαράς μπορεί στη συνέντευξή του στη ΝΕΡΙΤ να μην λαμβάνει άλλες πρωτοβουλίες, αλλά αυτή τη φορά στέλνει ένα ιδιαίτερα αυστηρό μήνυμα σε όλους τους βουλευτές και κυρίως σε αυτούς που ψήφισαν παρών στις προηγούμενες ψηφοφορίες.

Τόνισε πως άρνηση στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, σημαίνει πως ο βουλευτής συντάσσεται με το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου και πως αποδέχονται συνειδητά πως η χώρα μπορεί να μπει σε νέες περιπέτειες. Μάλιστα, σημείωσε πως όσοι βουλευτές ψηφίσουν παρών θα τους θυμάται τόσο ο κόσμος όσο και η ιστορία.

newsit.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ