ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΕΣγαλα ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

garibaldiΈνα ακόμα κατάστημα Αυτόματου Πωλητή Γάλακτος προστίθεται στο δίκτυο του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής Αγ. Βησσαρίωνος  Κέντρου Πόλης και περιοχής Υπεραστικού ΚΤΕΛ. Το νέο κατάστημα του δικτύου βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Ολύμπου 47 και Γαριβάλδη και περιλαμβάνει δύο πωλητές με πλήρες γάλα  και έναν πωλητή με ελαφρύ γάλα, όπως άλλωστε τα περισσότερα καταστήματα του Συνεταιρισμού.

Οι καταναλωτές μπορούν να βρίσκουν επίσης στο κατάστημα της οδού Ολύμπου δύο τύπους μπουκαλιών, επαναχρησιμοποιούμενο γυάλινο μπουκάλι στην τιμή των 0,50 ευρώ και πλαστικό μπουκάλι μιας χρήσης στην τιμή των 0,20 ευρώ. Μπορούν επίσης να βρίσκουν τις προπληρωμένες κάρτες πολλαπλών χρήσεων στον αυτόματο πωλητή μπουκαλιών, όπως άλλωστε και σε όλα τα καταστήματα του Συνεταιρισμού.

Θυμίζουμε ότι με τη χρήση της προπληρωμένης κάρτας τη τιμή του γάλακτος βρίσκεται στα 0.90 ευρώ ανά λίτρο, ενώ χωρίς τη χρήση της κάρτας στο 1 ευρώ ανά λίτρο (ενώ η τιμή για το μισό λίτρο είναι  0,50 λεπτά). Επίσης οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιούν την ίδια προπληρωμένη κάρτα σε όλα τα καταστήματα του Συνεταιρισμού στο δίκτυο της πόλης.

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα εκφράζει με την ευκαιρία, τις ευχαριστίες του στους Λαρισαίους για την αποδοχή και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο προϊόν, τονίζοντας πως η εμπιστοσύνη αυτή αυξάνει ακόμα περισσότερο το αίσθημα ευθύνης των παραγωγών και της διοίκησης για να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στις υψηλού επιπέδου απαιτήσεις των κατοίκων της Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ