ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ1Με την κατάθεση περίπου 30 αιτήσεων συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λάρισας πραγματοποιήθηκε σήμερα η σχετική διαδικασία σε επίπεδο Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι.

Από νωρίς το πρωί σήμερα δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο στα γραφεία από την κοσμοσυρροή των ενδιαφερόμενων.

Πολλά τα πρόσωπα γνωστά ή λιγότερο γνωστά ενώ έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι τα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ πέραν των άμεσα ενδιαφερόμενων θα στείλουν στην Αθήνα και ονόματα ατόμων που σίγουρα δεν γνωρίζουν όπως το πρώην στέλεχος του ΚΚΕ Βασ. Ζωγράφος, αλλά και άλλοι.

Αιτήσεις συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο κατέθεσαν σήμερα οι δύο βουλευτές στο νομό Ηρώ Διώτη και Δημήτρης Γελαλής, η Αγγέλα Βαγενά, δημοτική σύμβουλος Λάρισας που αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ, ο Νέστορας Αντωνίου δημοτικός σύμβουλος, ο συνδικαλιστής Χρ. Κατσιαφλιάκας, η υποψήφια το 2012 Ελένη Ανδριοπούλου, η προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ εκπαιδευτικός Πόπη Αναγνωστοπούλου, ο διαφημιστής Γιάννης Αρζουμανίδης, ο καθηγητής ιατρικής Σπύρος Ποταμιάνος, ο οικονομολόγος Θανάσης Κουτσοκέρας, η παιδίατρος Σούλα Γούσιου, οι Βαγγέλης Δημητρακόπουλος, Αθανάσιος Τσαλόπουλος από τα Φάρσαλα, ο Βασίλης Μακατός από το δήμο Κιλελέρ, ο Νίκος Κουτσοδόντης από την Αγιά, οι Αλέκος Χατζηκρανιώτης και Ανδρέας Ντάμτσιος από τον Τύρναβο, ενώ η ΝΕ προτείνει και τον πρώην διευθυντή του Οινοποιείου Στέλιο Παπρά, από την Ελασσόνα έχουμε τον οφθαλμίατρο Ιωάννη Καρυπίδη, από την Κοινωνική Συμφωνία της Λ. Κατσέλη προτείνεται ο Ευάγγελος Αποστόλου, ενώ ενδιαφέρον εκδήλωσαν και οι Ρίτα Σπανούλη, Βασίλης Καψάλης, Φωτεινή Καρυώτη  Φανή Ανυφαντή, ενώ αναμένεται να προταθούν ο οικονομολόγος Χρόνης Ισαακίδης και ο γιός του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας Γιάννη Μακρυγιάννη.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αύριο αναμένεται να καταθέσουν αίτηση οι προερχόμενες από το ΠΑΣΟΚ Μαρία Γαλιού και Ασπα Σουλούκου αλλά και τα γνωστά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Μάνθος Σαρρής και Τάκης Γιαλαμάς, ενώ είναι βέβαιο ότι και οι οργανώσεις του κόμματος από όλο το νομό θα στείλουν και επιπλέον ονόματα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ