ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ 4ο ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΙΒΑΣΙΛΠραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι διήμερες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του 4ου διαμ. Λάρισας. Συγκεκριμένα το Σάββατο 20-12-2014 στην πλατεία Αβέρωφ της Ν.Πολιτείας έλαβαν χώρα μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή της ορχήστρας του Μουσικού Σχολείου Λάρισας,

της παιδικής χορωδίας του 13ου Δημ. Σχολείου και του 15ου Γυμνασίου ενώ ο Γυμναστικός Συλλογος Νίκη Λάρισας πρόσφερε ένα υπέροχο θέαμα με την αγωνιστική του ομάδα.

Η εκδήλωση έκλεισε με το μουσικό σχήμα της παρέας του κ. Θωμά Θωμαίδη αποτελούμενο απο: Πασχάλη Κρίγκα, Ηλία Παζάρα, Φώτη Τζήκα, Πάνο Κράϊα Ευχαριστούμε πολύ τους δασκάλους των σχολείων κ. Κορνήλιο Μπουγιούκ, Ευτυχία Κασιάρη, τα παιδιά του γυμνασίου και την δασκάλα της ρυθμικής Ναταλία Μπελιάεβα που συμμετείχαν. Αξίζει να πούμε ένα ευχαριστώ στα Οινοποία Τυρνάβου, τα οινοποία Γιάτσα για το κρασί τα αρτοζαχαροπλαστεία Μπαλαή, Ελένης, Μιχαηλίδη και Τριανταφύλλου για τα κεράσματα που προσέφεραν.

13Την επομένη 21-12-2014 έλαβε χώρα το SUNTA RUN και οι Αη Βασίληδες πλημμύρησαν τους δρόμους της πόλης. Με αφετηρία την οδό Φαρσάλων και τα γυμναστήρια SPRINTERS τα μέλη του οποίου πλαισίωσαν την εκδήλωση συμμετέχοντας με πάνω απο 100 μέλη του περπάτησαν την Παναγούλη-Κύπρου-Βενιζέλου και κατέληξαν στην Κεντρική Πλατεία όπου διασκέδασαν χορεύοντας οι μικροί τους φίλοι.

Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς μαζεύτηκαν τρόφιμα – ρούχα – παιχνίδια και βιβλία για τους άπορους της Πόλης. Να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τα Γυμναστήρια SPRINTES χάρη των μελών του οποίου πραγματοποιήθηκε η δράση, και την Τροχαία Λάρισας που για μία ακόμη φορά εξασφάλησε την ασφαλή μετακίνησή μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ