Η ΛΑΡΙΣΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

imagesΌλοι μαζί να βάλουμε ένα χεράκι να τον ξεπροβοδίσουμε, να πάει στο καλό και να μην ξανάρθει! Ποιος; Ο παλιός ο χρόνος.
Μαζί θα τον… αλλάξουμε, σε μια εκδήλωση που ετοιμάζει ο Δήμος Λαρισαίων και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών, το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην Κεντρική πλατεία, με έναν… καλύτερο! Δημιουργικότερο, πιο ανθρώπινο, με περισσότερη αγάπη και αλληλεγγύη.

Και βέβαια, θα το κάνουμε μετά μουσικής για όλα τα γούστα αφού θα παίξουν ούτε μία ούτε δύο αλλά τρεις ορχήστρες!

Μια λαϊκή με τους Βαγγέλη Τσιαπλέ στο μπουζούκι, Αλέξανδρο Τσιωνά κιθάρα-φωνή, Αποστόλη Γιάγκο πλήκτρα, Χρήστο Παπαχρήστο φωνή, Αρετή Παπαναστασίου φωνή, Κώστα Χαμπίμπη κρουστά.

Τίποτα όμως δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς την παράδοση. Οι Λαρισαίοι τιμούν την ελληνική παράδοση και την ελληνική παραδοσιακή μουσική. Ξεχωριστή θέση στο εορταστικό πρόγραμμα θα έχει η δημοτική ορχήστρα με τους  Κώστα Κωστούλη στο κλαρίνο, Πάνο Ρούμπο βιολί, Μάριο Σαρακατσιάνο λαούτο-φωνή, Γιάννη Μακρυγιάννη κρουστά.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείπει το αγαπημένο συγκρότημα

Brasilentina με μουσικές απ’ όλο  τον κόσμο αλλά κυρίως  με μεσογειακά ηχοχρώματα. Τους Brasilentina αποτελούν οι

Σπύρος Καβαλλιεράτος κιθάρα, Πέτρος Παππάς φλάουτο, Κώστας Ταμβακάς καβακίνιο, Αστέρης Τσέτσιλας φωνή, Ρούλα Πίκουλα φωνή, Γιάννης Μακρυγιάννης κρουστά, Γιάννης Τρυφερούλης κρουστά, Κώστας Αρσένης κοντραμπάσο, Γιώργος Αγγελάκης τρομπόνι-ακορντεόν.

Το νέο χρόνο θα υποδεχθούμε με τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη. Θα τον βοηθήσουμε να μετρήσει αντίστροφα τα τελευταία δευτερόλεπτα και όλοι μαζί θα θαυμάσουμε τα πολύχρωμα σχέδια που θα σχηματίσουν στον Λαρισινό ουρανό τα καθιερωμένα πυροτεχνήματα.

Κι όποιος έχει υπομονή, μπορεί να κερδίσει και το φλουρί της βασιλόπιτας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ