Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟ ΓΕΔΕΩΝ

γεδεων1Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα ο Τύρναβος τίμησε σήμερα παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες τον πολιούχο του άγιο Γεδεών. Μάλιστα η λιτάνευση της εικόνας και της τίμιας κάρας του Αγίου καθώς και η αρτοκλασία έγιναν με έντονη χιονόπτωση.

Στον φερώνυμο ναό εψάλη αρχιερατικό συλλείτουργο με προεξάρχοντα τον σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Ιόππης κ. Δαμασκηνό, από την Σιωνίτιδα Εκκλησία και τον σεβασμιώτατο  Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο, ο οποίος καλοσώρισε δια θερμών λόγων τον φιλοξενούμενό του  Ιεράρχη κ. Δαμασκηνό και τον ευχαρίστησε για την αγάπη του και προς την πόλη του Τυρνάβου, με την οποία έχει άρρηκτους δεσμούς, αφού εδώ μεγάλωσε και πήγε σχολείο.

γεδεων2Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές του νομού Μ. Χαρακόπουλος και Χρ. Κέλλας, ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Δ. Παπαδημόπουλος, οι δήμαρχοι Τυρνάβου και Ελασσόνας κ.κ. Π. Σαρχώσης και Ν. Ευαγγέλου, οι πρώην δήμαρχοι Δ. Κουγιώνης και Στ. Δόβας, οι αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβοουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Μετά το πέρας της λιτανείας ο δήμαρχος παρέθεσε δεξίωση προς τιμή των εκπροσώπων των αρχών, των φορέων, του κλήρου και των δημοτών

γεδεων5

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ