ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

ΚΕΛΛΑΣ (Αντιγραφή)Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας κληθείς από δημοσιογράφους να σχολιάσει το αποτέλεσμα της τρίτης ψηφοφορίας για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δυστυχώς μερίδα των συναδέρφων μου στη βουλή διείδαν την διαδικασία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ως ευκαιρία εκκαθάρισης πολιτικών λογαριασμών του παρελθόντος, την ίδια στιγμή που τον ελληνικό λαό ενδιαφέρει το μέλλον.

Δυστυχώς, μετά από πέντε χρόνια τεράστιων και επίπονων θυσιών των πολιτών, η χώρα κινδυνεύει να απολέσει όσα με μεγάλο κόπο κατάφερε να αποκτήσει το τελευταίο διάστημα.

Ίσως να είχε δίκιο ο Εθνάρχης Κων/νος Καραμανλής όταν σημείωνε πως “έχουμε την κακιά συνήθεια να καταστρέφουμε με τα ίδια μας τα χέρια ότι με κόπους και θυσίες δημιουργούμε… και αυτό το πράττουμε κατά κανόνα τις παραμονές τις επιτυχίας”.

Έχω ξαναπεί στο παρελθόν, επαναλαμβάνοντας τα λόγια του Παύλου Μπακογιάννη, πως «στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα». Αυτό όμως είναι κάτι που πρέπει να αποδεικνύεται στην πράξη συνεχώς και τώρα είναι μια τέτοια στιγμή.

Ο ελληνικός λαός έχει πλέον την ευθύνη να επιλέξει τον δρόμο που θέλει να ακολουθήσει η χώρα. Να επιλέξει δηλαδή αν θα πορευτούμε στον ευρωπαϊκό δόμο της σιγουριάς ή σε πορεία αχαρτογράφητη, με όποιους κινδύνους αυτό συνεπάγεται. Να επιλέξει αν επιστρέψουμε στο καθεστώς της αβεβαιότητας ή αν θα απεμπλακούμε μια και καλή από τα μνημόνια και τους κινδύνους.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση του ελληνικού λαού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ