ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ

raxoula1Με την ρήση του Πρωθυπουργού, πως οι εκλογές γίνονται εξαιτίας της κομματικής ιδιοτέλειας του ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξε να ξεκινήσει ανεπίσημα την προεκλογική του εκστρατεία από περιοχές του Δήμου Λαρισαίων ( Ραχούλα, Κουτσόχερο, Μάντρα, Αμυγδαλέα και Τερψιθέα ), ο βουλευτής ΝΔ του Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός κατά την διάρκεια των συναντήσεων που είχε με κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, χαρακτήρισε ως άκρως επικίνδυνη την στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του αρχηγού της Αλέξη Τσίπρα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Η Ελλάδα είχε την χρυσή ευκαιρία μέσα στο επόμενο τρίμηνο να κάνει τεράστια βήματα προόδου. Θα μπορούσαμε να εκλέξουμε έναν ικανότατο Πρόεδρο Δημοκρατίας, να ολοκληρώσουμε επιτυχώς την διαπραγμάτευση, σχεδιάζοντας με ηρεμία την μεταμνημονιακή εποχή και το κυριότερο, να προχωρήσουμε στην Συνταγματική Αναθεώρηση που όλοι επικαλούμασταν ως άκρως απαραίτητη, αλλά μόνο εμείς την υποστηρίξαμε μέχρι τέλους».

Ο κ. Κέλλας συνέχισε, κατηγορώντας ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ, ως υπονομευτή κάθε εθνικής προσπάθειας, τονίζοντας ότι «Ζητήσαμε την ευρύτερη δυνατή συναίνεση με αποκλειστικό στόχο, να δημιουργήσουμε συνθήκες σταθερότητας, στέλνοντας παράλληλα ηχηρό μήνυμα σε Ευρώπη και αγορές. Η κομματική ιδιοτέλεια όμως του ΣΥΡΙΖΑ και των συγγενών του, ΑΝ. ΕΛ και ΔΗΜ. ΑΡ, ήταν φαίνεται ισχυρότερη από το εθνικό συμφέρον. Αγνόησαν επιδεικτικά την βούληση του Ελληνικού λαού, να μην πάμε σε εκλογές και αυτό θα το βρούνε μπροστά τους», ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.

Ο Λαρισαίος βουλευτής, κάνοντας και ο ίδιος την αυτοκριτική του, δήλωσε «Φυσικά και ως κυβέρνηση κάναμε λάθη. Σε πολλά επίπεδα και πρωτίστως στη φορολογία. Δεν κοιτάξαμε να ελαφρύνουμε τα βάρη και να τα μετατοπίσουμε σε αυτούς που έχουν να πληρώσουν. Είμαι από αυτούς που χτύπησαν πολλές φορές το καμπανάκι. Είμαι από αυτούς που διέκριναν καθαρά πως η αναγκαστική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου ήταν σε πολλά σημεία βαρίδι και για την δική μας παράταξη. Είμαι από αυτούς που φώναξα στα όργανα και το έκανα δημόσια. Είμαι από αυτούς που πρότεινα συγκεκριμένες λύσεις στα προβλήματα. Σε πολλά από αυτά δυστυχώς δεν εισακούστηκα ή υλοποιήθηκαν προτάσεις για σημαντικά ζητήματα της καθημερινότητας, με μεγάλη καθυστέρηση. Δεν ξεχνώ όμως που βρίσκονταν η χώρα το 2012, όταν πρωτοαναλάβαμε. Τότε που όλος ο πλανήτης μας είχε ξεγραμμένους, τότε που τα αεροπλάνα με τα ευρώ έκαναν βόλτες πάνω από τον ελληνικό ουρανό, τότε που ο κόσμος σήκωνε χρήματα από τις τράπεζες και τα έκρυβε στο σπίτι του. Σήμερα τίποτε από αυτά δεν συμβαίνει», τόνισε με έμφαση.

Ο κ. Κέλλας ζήτησε από τους πολίτες να μην υποκύψουν στον λαϊκισμό και στις ψεύτικες υποσχέσεις επισημαίνοντας «Ακολουθήσαμε έναν δύσκολο δρόμο, γεμάτο θυσίες και κόπο, έναν δρόμο που μας γέμισε πληγές, όμως είναι ο μόνος δρόμος που μας βγάζει στο ξέφωτο. Ας μην επιτρέψουμε σε κανέναν να μας ξαναγυρίσει πίσω στο σκοτάδι. Δεν το αξίζουμε. Ούτε εμείς, ούτε τα παιδιά μας. Η ΝΔ, μαζί με όλους τους Έλληνες κράτησαν όρθια την χώρα στα δύσκολα. Ας μην τα γκρεμίσουμε όλα τώρα».

Κλείνοντας ο Λαρισαίος πολιτικός έστειλε μήνυμα ενότητας και νίκης δηλώνοντας « Οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά μας και οι Έλληνες ξέρουν ότι η μοναδική εγγυήτρια και αξιόπιστη δύναμη είναι η ΝΔ. Είμαι σίγουρος ότι στις 26 Ιανουαρίου ο λαός θα έχει στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τους καιροσκόπους που πάνω στις θυσίες ενός ολόκληρου έθνους, χτίζουν τις πολιτικές τους καριέρες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ