ΣΕΞΟ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ!

σεξοσυμΕίναι γνωστοί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου. Στις δημόσιες εμφανίσεις τους τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους. Πολλές φορές μάλιστα δίνουν απλόχερα συμβουλές για ομορφιά, δίαιτα, στιλ και ντύσιμο. Τι συμβουλεύουν όμως για καλύτερο σεξ;

Μονόδρομος η αυτοϊκανοποίηση

Η Σαμάνθα του Sex and the City, κατά κόσμο Κιμ Κατράλ, διαβεβαιώνει πως ο μόνος τρόπος για να διατηρείς ενδιαφέρουσα τη σεξουαλική σου ζωή είναι η συχνή αυτοϊκανοποίηση. Μάλιστα επισημαίνει ότι όσο πιο γρήγορα ξεκινήσεις να αυτοικανοποιείσαι, τόσο καλύτερα εξοικειώνεσαι με το σώμα σου.

Cameron Diaz:μην προσποιήστε στο σεξ.

”Το σεξ σημαίνει απόλαυση. Δεν πρέπει να προσποιείστε αλλά να έχετε ενεργό συμμετοχή και φαντασία.¨
Heidi Klum πειραματιστείτε

Τολμήστε να πειραματιστείτε στην ερωτική σας ζωή για να σπάσετε την ρουτίνα συμβουλεύει   η Γερμανίδα τηλεπαρουσιάστρια, επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο  Heidi Klum.

Olivia Wilde τέρμα τα ψέματα

Η διάσημη ηθοποιός συμβουλεύει ότι μπορεί να λέμε ψέματα στους γονείς μας  για το πώς όλα είναι ρόδινα στην σχέση μας αλλά δεν μπορούμε να λέμε ψέματα στον εαυτό μας.

Rashida Jones το σεξ με τον πρώην δεν είναι πάντα κακή ιδέα

Στην περίπτωση που η ερωτική συνεύρεση με τον πρώην έχει να κάνει με την ελπίδα ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει τότε είναι αυτοκαταστροφικό συμβουλεύει τις απανταχού θαυμάστριές της η Rashida jones.

Olivia Munn…μιλήστε

Η ομιλία στην διάρκεια της ερωτικής επαφής είναι σημαντική αναφέρει η Olivia Munn. Παρόλα αυτά επισημαίνει την δυσκολία του εγχειρήματος επισημαίνοντας ότι ξέρει πολλούς ανθρώπους που δεν ξέρουν τι να πουν, πώς να ξεκινήσουν ή πού να σταματήσουν. Πάντως το να μιλάτε στην διάρκεια του σεξ είναι πολύ σημαντικό καταλήγει.

iatropedia.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ