ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΤΥΧΕ Η “ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ” ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

αγοραΜε τις καλύτερες προθέσεις η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου προσπάθησε να διοργανώσει και στον Τύρναβο εκδήλωση με άνοιγμα των καταστημάτων τη νύχτα, προσδοκώντας σε “ζέσταμα” της αγοράς και ίσως σε αύξηση του τζίρου και των επισκέψεων στην αγορά.

Ομως δεν λογάριασε καλά ούτε την τεράστια οικονομική κρίση που μαστίζει την κοινωνία και η οποία ευθύνεται για την απραξία στην αγορά ούτε την επιδρομή του δημοσίου στα πορτοφόλια των καταναλωτών και μάλιστα τις τελευταίες ημέρες του χρόνου, που έπρεπε να πληρωθούν δόσεις ΕΝΦΙΑ και φόρων, τέλη κυκλοφορίας κ.λπ.

Παράλληλα η ανακοίνωση της δράσης προκάλεσε αντιδράσεις κυρίως στα συνδικάτα και στα κόμματα της αριστεράς που θεώρησαν την προσπάθεια ως δράση κατασττρατήγησης ωραρίων και καταπάτησης δικαιωμάτων των εργαζομένων και την πολέμησαν.

Αν σε αυτά προσθέσει κανείς την απροθυμία πολλών επαγγελματιών που είναι αλήθεια ότι δεν αγκάλιασαν το εγχείρημα αλλά και το τσουχτερό κρύο, τότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς γιατί απέτυχε η εκδήλωση.

Αλλωστε ακόμη και πολλοί από αυτούς που είχαν αγκαλιάσει το εγχείρημα, δεν το στήριξαν όπως έπρεπε και ίσως απείχαν…

Δυστυχώς ως εντύπωση έμεινε η θλιβερή εικόνα των μουσικών που κλήθηκαν να παίξουν, οι οποίοι αναγκάστηκαν να τραγουδήσουν και να παίξουν μουσική σε ένα παγωμένο και χωρίς κοινό περιβάλλον.

Γιάννης Παιδής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ