Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΣΙΓΟΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ

Γράφει ο Γιάννης Γκαμπέτας, δημοτικός σύμβουλος Τυρνάβου

gabetasΗ ενωμένη αριστερά σηματοδοτεί την νίκη!! Την νίκη του Ελληνικού λαού αλλά και των λαών της Ευρώπης απέναντι στην καταστροφική πολιτική που επιβάλουν οι τοκογλύφοι και τα τσιράκια τους!! Με σημαία την κινδυνολογία προσπαθούν να δημιουργήσουν στο λαό την αβεβαιότητα που θα έρθει όταν θα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι δυνάμεις της αριστεράς!! Καμία απολύτως αβεβαιότητα δεν θα υπάρξει!!

Η αριστερά δημιουργεί ελπίδα, ανάκτηση της χαμένης αξιοπρέπειας του Ελληνικού λαού,δικαιοσύνη,αξιοκρατία!! Ήρθε η ώρα της αριστεράς!! Ήρθε η ώρα του τέλους της βάρβαρης, απάνθρωπης πολιτικής σε βάρος των λαών της Ευρώπης!! Τελειώσατε κύριοι!! Ο λαός πλέον δεν τρομάζει με αυτά που λέτε!! Δεν πιάνει πλέον η τρομοκράτηση!! Έχετε καταστρέψει τα πάντα!! Την υγεία την παιδεία τα εργασιακά την εθνική κυριαρχία!!! Έχετε τσακίσει την νοημοσύνη ενός ολόκληρου λαού την αξιοπρέπεια του την ελευθερία του.

Αλλά σε όλα αυτά μπαίνει επιτέλους ένα τέλος!! Με όλες τις δυνάμεις της αριστεράς ενωμένες και με σύμμαχο τον λαό η δημιουργία καλύτερων ημερών για την χώρα έφτασε!! Ελάτε να φτιάξουμε τον κόσμο που θέλουμε και που ονειρευόμαστε!! Ένα κόσμο όμορφο μακριά από την σαπίλα που τόσα χρόνια κυβερνά τούτον τον άμοιρο τόπο!! Ας γίνουμε όλοι μαζί ο άνεμος αλλαγής!!! Ψήφο στην αριστερά της ανατροπής και της ελπίδας!!

Ψήφο στην αριστερά των αγώνων και των κινημάτων!! Γιατί η ψήφος στην αριστερά είναι ψήφος σιγουριάς!! Σιγουριάς για τις μέρες που ξημερώνουν!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ