ΗΓΕΤΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

σαχινιδηςΣτο σκληρό πυρήνα των στελεχών που εργάστηκαν για το στήσιμο του νέου κόμματος Παπανδρέου είναι ο βουλευτής Λάρισας και πρώην υπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης, ο οποίος έχει και την ευθύνη σύνταξης του προγράμματος που θα παρουσιάσει στον ελληνικό λαό το νέο κόμμα, μετά την αυριανή παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης και του ονόματος και την κατάθεση της σχετικής αίτησης στον Αρειο Πάγο.

Από εκεί και πέρα ο ρόλος του Λαρισαίου πολιτικού δεν σταματά εκεί αφού θα είναι και ένας εκ των τριών εκπροσώπων μαζί με τους Γ. Πεταλωτή και Γ. Ελενόπουλο.

Φυσικά ο κ. Σαχινίδης θα έχει και την ευθύνη για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου στο νομό Λάρισας, όπου και αναμένεται να είναι και ο ίδιος υποψήφιος και γι’ αυτό το λόγο αναμένεται να επιστρέψει στη Λάρισα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Εν τω μεταξύ έντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες ενόψει των επίσημων ανακοινώσεων Παπανδρέου και ήδη έχει ανακοινώσει την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ ο πρώην γραμματέας του Μιχάλης Κρχιμάκης, ο οποίος αναμένεται να είναι υποψήφιος στη Β’ Αθήνας, ενώ θα τον ακολουθήσουν οι βουλευτές Σ. Κεδίκογλου, Θ. Μωραϊτης και Φ. Σαχινίδης που θα είναι υποψήφιοι όπως και οι ανεξάρτητοι Χ. Αηδόνης και Β. Οικονόμου, ενώ άγνωστο είναι τί θα κάνει ο Κ. Τριαντάφυλλος, αλλά και ο Γ. Ραγκούσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ