ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 2012 ΑΘ. ΜΑΥΡΑΝΤΖΑ

μαυρανΜε μια ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο facebook,  η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο νομό Λάρισας το 2012 Αθηνά Μαυραντζά, καταγγέλλει τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που είχαν την ευθύνη για τον ορισμό της επιτροπής εκλογικού αγώνα, για αποκλεισμό της, κάνοντας λόγο για παρεϊστικές αντιλήψεις. 

Αναλυτικά στο κείμενό της η κ. Μαυραντζά αναφέρει:

“Διαβάζω τα ονόματα τις εκλογικής επιτροπής ΠΑΣΟΚ και διαπιστώνω ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ακόμη και σήμερα την πολυτέλεια να αποκλείει ανθρώπους που αγωνίστηκαν για το κίνημα, ακόμη και στις δύσκολες ώρες που αυτό κατέρρεε..ευχαριστώ όλους τους συντρόφους και συναγωνιστές για τις ώρες που αγωνιστήκαμε και πιστέψαμε στα ίδια ιδεώδη, γίναμε φίλοι ακόμη και αν πολιτικά διαφωνούσαμε. Γιατί το ΠΑΣΟΚ ήταν πάνω απ΄ όλα ένα Δημοκρατικό Κόμμα, ένα Κίνημα, όπου οι αποκλίνουσες τοποθετήσεις δεν σήμαιναν αυτομάτως αποκλεισμό. Αυτό το ΠΑΣΟΚ, το σημερινό ΠΑΣΟΚ φοβήθηκε την ανατροπή ή μάλλον προτίμησε να μείνει ένα “παρεάκι” στο οποίο δεν χωρούσαν πλέον όλοι. Το “γιατί” δεν μας αφορά σύντροφοι, δική σας επιλογή.

Εγώ δεν δήλωσα εκτός ΠΑΣΟΚ, εσείς με θέσατε εκτός ΠΑΣΟΚ ! απευθυνόμενη βέβαια σε αυτούς που το 2012 παρακαλούσαν να κρατήσουμε το ΠΑΣΟΚ ζωντανό στελεχώνοντας το ψηφοδέλτιο, και την επόμενη μέρα δεν υπήρχαμε ! Δεν είναι πικρία καθόσον η συμπεριφορά αυτή ήταν αναμενόμενη, δεν θα δεχτώ επικρίσεις καθόσον ήμουν και είμαι αγωνίστρια και ουδέποτε ζήτησα ανταλλάγματα. Όφειλα να τοποθετηθώ γιατί δεν βρίσκομαι στην θέση που με γνώρισαν. Σίγουρα με κάποιους θα συναντηθούμε ξανά πολιτικά, σίγουρα με κάποιους άλλους ιδεολογικά πλέον δεν έχουμε καμία σύγκλιση. Καλή τύχη !

PS : και για να προλάβω οποιαδήποτε σχόλια, του κατά πόσο συμπίπτει η δήλωση αυτή με την δημιουργία του νέου κόμματος του Γεωργίου Παπανδρέου, θα σας πω ότι μόλις χτες διαβάσαμε την λίστα δημοσιευμένη. Τυχαίο…μάλλον όχι!”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ