ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΝΔΚαθοριστική ήταν η σημερινή παρουσία στη Λάρισα των υπεύθυνων για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων της ΝΔ και φυσικά του κ. Σαμαρά, για την ολοκλήρωση της λίστας των υποψηφίων στο νομό Λάρισας και όλα δείχνουν ότι το ψηφοδέλτιο μέσα στις επόμενες ώρες θα έχει ολοκληρωθεί αφού απομένουν ελάχιστες διορθωτικές κινήσεις αλλά και κάποιες εκτιμήσεις αναφορικά με το τί θα ήταν καλύτερο για το κόμμα ενόψει της κρίσιμης μάχης.

Βάσει λοιπόν των όσων εκτυλίχθηκαν σήμερα στο Imperial θα πρέπει να αναμένουμε και κάποιες εκπλήξεις στην τελική λίστα σε σχέση με τα όσα έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα.

Ετσι στην 11 του ψηφοδελτίου είναι βέβαιο ότι θα δούμε τους δύο βουλευτές Μ. Χαρακόπουλο και Χρ. Κέλλα, τις δύο υποψήφιες στις εκλογές του 2012 Ελ. Αξιόγλου και Κ. Ζαχείλα, έναν εκ των κ.κ. Κ. Τζανακούλη και Θ. Μαμάκου, την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Βάνα Κυρλόγλου,  τον επίσης υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Β. Πινακά, τον αντιπεριφερειάρχη Χρ. Καλομπάτσιο. Από εκεί και πέρα ακούγονται τα ονόματα του περιφερειακού συμβούλου Θ. Παιδή, της προέδρου των ΚΑΠΗ Δ. Κιλελέρ Δ. Καλλά και της νομικού Μ. Παπαδοπούλου, που επίσης ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος. Αγνωστο παραμένει το τί θα γίνει με την υποψηφιότητα κάποιου στελέχους του αγροτικού κινήματος, (Χρ. Σιδερόπουλος, Γ. Λαδόπουλος, Χρ. Τσιτσιρίγγος), ενώ από το χώρο του αθλητισμού ακούγεται και το όνομα του Ζ. Γρηγορίου επί σειρά ετών προέδρου της ΕΠΣ νομού Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ