ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΡΘΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ

FullSizeRender-1«Δυστυχώς αυτό το χρονικό διάστημα που θα έπρεπε να ανταλλάσσουμε μόνον ευχές εμείς καλούμαστε να αγωνιστούμε, για μια ακόμη φορά, με στόχο να κρατήσουμε όρθια τη χώρα. Αντί τώρα να ολοκληρώνουμε το πρόγραμμα που άλλοι μας επέβαλλαν και να ανακοινώνουμε το τέλος των μνημονίων, εμείς καλούμαστε να αποδείξουμε τα αυτονόητα. Ίσως τελικά αυτή να είναι η μοίρα αυτής της παράταξης.

Να της τυχαίνουν πάντα οι μεγαλύτερες δυσκολίες». Με τα λόγια αυτά ξεκίνησε το σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Χρήστος Κέλλας στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το τμήμα γυναικών της ΝΟΔΕ Λάρισας, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητά του για το αποτέλεσμα της εκλογικής μάχης.

«Οι μεγάλες διαφορές του ΣΥΡΙΖΑ πάνε περίπατο και η ψαλίδα κλείνει ολοένα και περισσότερο. Να είστε σίγουρες λοιπόν πως με τον δικό σας αγώνα, για μια ακόμη φορά, θα κερδίσουμε. Η Ελλάδα θα κερδίσει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην παρέμβασή του ο κ. Κέλλας δεν απέφυγε να αναφερθεί σε λάθη και παραλείψεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ. «Τα όποια λάθη έγιναν από την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά έγιναν εξαιτίας της υπερπροσπάθειας. Έγιναν επειδή χρειάστηκε να γίνουν τόσα πολλά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και υπό πίεση. Θέλω να σας πω όμως, εγώ, και κρατήστε το αυτό, εγώ που δεν μεγάλωσα μέσα στο ασφυκτικά κλεισμένο κομματικό θερμοκήπιο, αλλά έξω, στην πιάτσα και στην κοινωνία, είτε σπουδάζοντας, είτε δουλεύοντας, πως αυτή τη φορά οφείλουμε όλοι να βάλουμε οποιαδήποτε πίκρα ή δισταγμό στην άκρη και να προσέλθουμε μαζικά στις κάλπες στηρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία. Είναι ο μόνος δρόμος, είναι ο σίγουρος δρόμος. Είναι η επιλογή που εξασφαλίζει τη χώρα, τα παιδιά μας, εγγόνια μας» σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Απέναντι στην μειοψηφία των βουλευτών που επέλεξαν να στείλουν τη χώρα στις κάλπες εμείς θα αντιτάξουμε και πάλι τον αγώνα μας με στόχο έναν και μοναδικό: να κρατήσουμε και πάλι όρθια τη χώρα, πολεμώντας τον λαϊκισμό και την ανευθυνότητα. Ποτέ όλα αυτά τα χρόνια, κανένας αγωνιστής αυτής της παράταξης, από το χαμηλότερο στέλεχος μέχρι και τους προέδρους του κόμματος διαχρονικά, δεν λύγισαν, ούτε φοβήθηκαν την ευθύνη. Γιατί αυτό είμαστε: το κόμμα της ευθύνης» κατέληξε ο κ. Κέλλας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ