ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΥΑ ΚΙΛΕΛΕΡ: ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ

κιλελερ1

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κιλελέρ Μιλτιάδης Αραμπατζής απαντώντας στην  ανακοίνωση της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ  αναφορικά με απόλυση υπαλλήλου επισημαίνει τα εξής:

«Με έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ η οποία με κατηγορεί ότι απέλυσα εργαζόμενο της ΔΕΥΑΚ και μάλιστα ΑμεΑ τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων.

Θέλω λοιπόν,  να πληροφορήσω την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ αλλά και τους πολίτες του δήμου μας ότι ουδέποτε προέβην σε αυτήν την ενέργεια. Θέλω κατηγορηματικά να δηλώσω ότι δεν υπέγραψα καμία απόλυση υπαλλήλου και δη της συγκεκριμένης εργαζόμενης.

Και για να είμαι ξεκάθαρος και συγκεκριμένος η μόνη συζήτηση που διημείφθη για την συγκεκριμένη υπάλληλο της ΔΕΥΑΚ είναι η αλλαγή των όρων της σύμβασής της με την επιχείρηση, όχι η απόλυσή της.

Τα υπόλοιπα αποτελούν αποκύημα φαντασίας ή λανθασμένης ενημέρωσης της παράταξης της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Δεν μπορώ, πάντως, να μην αναρωτηθώ  που αποσκοπεί η συγκεκριμένη ανακοίνωση και ποια είναι τα κίνητρά της, ειδικά γνωρίζοντας ότι προέρχεται από μια παράταξη που δεν έχει επιδείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στα ζητήματα των εργαζομένων. Υπενθυμίζω, λοιπόν, ότι όταν ανέλαβε τη διοίκηση του δήμου ΚΙΛΕΛΕΡ η παράταξη του κ. Κομήτσα απέλυσε 4 υπαλλήλους από τη ΔΕΥΑΚ, ο ένας εκ των οποίων είχε παιδί ΑμεΑ και μία γυναίκα μονογονεϊκής οικογένειας με δύο παιδιά  (και οι δύο  ήταν εργαζόμενοι επί οκτώ χρόνια). Ποιος μιλάει λοιπόν για απολύσεις και εξαπολύει μύδρους κατηγορώντας με για ανήθικη και προκλητική απόλυση υπαλλήλου; Προφανώς τα στελέχη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ έχουν «κοντή μνήμη».

Η νέα δημοτική αρχή Κιλελέρ  από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της λειτουργεί με σεβασμό απέναντι στους εργαζομένους της.  Η καλή συνεργασία μαζί τους αποτελεί για εμάς θεμέλιο λίθο.  Με βάση αυτές τις αρχές θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com