ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛ

διοδιαΣτο εδώλιο του κατηγορούμενου για συμμετοχή σε κινητοποιήσεις ενάντια στα διόδια το 2013 θα καθίσει τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου ο πρόεδρος του ΕΚΛ Τάσος Τσιαπλές. με αφορμή τη νέα δίκη για κινητοποιήσεις στα διόδια η διοίκηση του ΕΚΛ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Την ώρα που σκοτώνεται κόσμος στους παράδρομους της Εθνικής Οδού, γιατί αναγκάζεται να κυκλοφορεί σ’ αυτούς λόγω των πανάκριβων διοδίων που επέβαλαν οι επιχειρηματικοί όμιλοι στους οποίους η κυβέρνηση παρέδωσε το Εθνικό Οδικό δίκτυο, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας Τάσος Τσιαπλές, σέρνεται την Δευτέρα 12 Γενάρη, στα δικαστήρια να δικαστεί για κινητοποίηση του ΠΑΜΕ που έγινε το 2013, με αίτημα να καταργηθούν όλα τα διόδια. Και μάλιστα με τις βαριές κατηγορίες της διέγερσης και της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών με πρόθεση με κίνδυνο για τον άνθρωπο!!!

Οι αγώνες των εργαζομένων, απέναντι στην βάρβαρη πολιτική που μας εξαθλιώνει, ούτε ποινικοποιούνται, ούτε μπορούν να σταματήσουν με την επιστράτευση των αστυνομικών και δικαστικών μέτρων.

Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα δεν εκφοβίζεται. Ο αγώνας για την κατάργηση των διοδίων και της ληστείας του λαού, όπως και για την ανατροπή της συνολικής βάρβαρης πολιτικής, θα συνεχιστεί και θα φτάσει στο τέλος. Το ΕΚΝΛ, αξιώνει το σταμάτημα της δίωξης του Προέδρου του και κάθε άλλου συνδικαλιστή ή αγωνιστή που παλεύει για την κατάργηση των διοδίων. Αξιώνει την άμεση κατάργηση όλων των διοδίων και την ελεύθερη διακίνηση στο οδικό δίκτυο.

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ