ΠΟΙΟΙ “ΠΑΙΖΟΥΝ” ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

κομματα (Αντιγραφή)Βγήκαν και πάλι οι λίστες με τα ονόματα. Αυτή τη φορά σε ό,τι αφορά στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του κάθε κόμματος ενόψει εκλογών. Πολλά ακούγονται, πολλά έχουν επιβεβαιωθεί, πολλά όμως ακόμη μένουν σε επίπεδο πληροφορίών και ως … είθισται όλοι μιλούν για εκπλήξεις.

Στη Νέα Δημοκρατία για ακόμη μια φορά ο Α. Σαμαράς ως την τελευταία στιγμή κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

Βέβαιο θα πρέπει να θεωρείται ότι θα είναι σε εκλόγιμες θέσεις οι συνεργάτες του Δ. Σταμάτης και Χ. Λαζαρίδης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι “παίζει” και το όνομα του Φ. Φράγκου, μια κίνηση που θα αποτελέσει νέο άνοιγμα του κόμματος προς τον χώρο των ενόπλων δυνάμεων.

Θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας διεκδικεί και ο Σ. Παπασταύρος αλλά και ο Α. Παπαμιμίκος, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποιο ηχηρό όνομα από τον χώρο του Πολιτισμού.

Στον ΣΥΡΙΖΑ όπου αναμένεται να εκλεγούν πέντε πρόσωπα τα ονόματα πάνε και έρχονται. Έντονη φημολογία υπάρχει για επιστροφή του Μ. Γλέζου από την Ευρωβουλή, ενώ “παίζουν” και ονόματα όπως του Π. Σκούρλετη, αλλά και των κυρίων Τσουκαλά και Χουντή. Επίσης ακούγεται το όνομα της Έλενας Ακρίτα, αλλά και των κυρίων Γαβρά, Γ. Κιμούλη αλλά και του κ. Βεργόπουλου.

Στο ΠΑΣΟΚ ακούγονται τα ονόματα των κυρίων Π. Ρήγα, Γ. Φλωρίδη, Π. Καψή και Κ. Πιερρακάκη με τα στελέχη του κόμματος να λένε ότι το ΠΑΣΟΚ θέλει να εκπέμψει με την επιλογή των προσώπων ένα σαφές μήνυμα, ειδικά μετά και την ίδρυση του κόμματος του Γ. Παπανδρέου.

Στο Ποτάμι έντονα ακούγονται ονόματα όπως των κυρίων Α. Μαλλιά, Γ. Παυλάκη, Β. Μαρκή και Π. Καρκατσούλη, με τον Σταύρο Θεοδωράκη να αναζητά μέσω των προσώπων αυτών την ανάδειξη των συμμαχιών του κόμματος και το εύρος της εκπροσώπησης όλων των τάσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ