ΡΗΓΜΑ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΑΜΑΒΡΑΜεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει στο εσωτερικό της ΝΔ η απροθυμία κορυφαίων στελεχών του κόμματος να δώσουν τη μάχη των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. Ενδεικτικό της κατάστασης ήταν η απουσία του αντιπροέδρου του κόμματος Δ. Αβραμόπουλου από τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας την προηγουμένη εβδομάδα.

Κάποιοι προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το συγκεκριμένο γεγονός αναφέροντας ότι η ιδιότητα του επιτρόπου δεν του επιτρέπει ενεργή ενασχόληση με τα εσωτερικά των εκλογών.

Όμως, οι πληροφορίες του newsit, θέλουν την μη ενεργοποίηση του Δ. Αβραμόπουλου να οφείλεται και στο γεγονός ότι οι σχέσεις του με το Μέγαρο Μαξίμου βρίσκονται το τελευταίο διάστημα στο ναδίρ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το Μέγαρο Μαξίμου …πνέει τα μένεα για τη στάση που κράτησε ο επίτροπος τον τελευταίο καιρό. Από την μια δεν συνέβαλε όσο θα μπορούσε στην προεδρική εκλογή με τη προσέλκυση ανεξάρτητων βουλευτίνα ενώ από την άλλη οι …υπόγειες επαφές του με το ΣΥΡΙΖΑ με φόντο την επόμενη μέρα έχουν οδηγήσει πολλούς μέσα στη ΝΔ να βγάζουν το συμπέρασμα ότι ο Δ. Αβραμοπουλος ακολουθεί προσωπική στρατηγική.

Τέλος, σε όλα τα παραπάνω προστίθεται και η παρέμβαση με δήλωση του επιτρόπου την προηγουμένη εβδομάδα όπου ήταν εμφανής ότι στόχος του ήταν να περάσει το μήνυμα για την επομένη μέρα. Το Μαξίμου έχει ήδη φροντίζει να εκφράσει τον εκνευρισμό του προς την πλευρά του Επιτρόπου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ