ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΔΗΜ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑςΤην Τετάρτη 14 Γενάρη, στις 7:00 μμ, στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική εκδήλωση των Οργανώσεων του Κ.Κ.Ε. Ομιλητής θα είναι ο Δημήτρης Κουτσούμπας, Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Σε ανακοίνωση των οργανώσεων της Λάρισας αναφέρονται τα εξής:

«Απευθύνουμε κάλεσμα σε κάθε εργατοϋπάλληλο, αυτοαπασχολούμενο, άνεργο, αγρότη, συνταξιούχο, σε νέους και γυναίκες, σε όποιον δε συμβιβάζεται με τη μιζέρια και την ηττοπάθεια. Τους καλούμε να ψηφίσουν και να δυναμώσουν το Κ.Κ.Ε. παντού. Για να δυναμώσει την επόμενη των εκλογών ο ίδιος ο λαός, να δυναμώσει η λαϊκή αντίσταση και πάλη, η λαϊκή συμμαχία ενάντια στα μονοπώλια και τον καπιταλισμό. Να ανοίξουμε το δρόμο στην προοπτική της εργατικής-λαϊκής εξουσίας.

Την επόμενη μέρα όποια κι αν είναι κυβέρνηση, θα είναι εδώ και θα συνεχίσουν να ματώνουν το λαό η ΕΕ και τα «μνημόνια διαρκείας».Θα είναι εδώ το σύνολο των αντιλαϊκών νόμων που ψηφίστηκαν. Θα είναι εδώ το κεφάλαιο και τα μονοπώλια που έχουν στα χέρια τους την πραγματική εξουσία. Ο λαός έχει τη δύναμη και την ευθύνη να μην είναι παθητικός ή εξαπατημένος θεατής των αντιλαϊκών επιθέσεων. Απευθυνόμαστε σε όσους ποθούν να απαλλαγούν από τα μνημόνια, τις άδικες πολιτικές και τις αντιλαϊκές κυβερνήσεις, νιώθουν την αγωνία για το αύριο, για τα παιδιά τους, για καλύτερες μέρες. Χρειάζεται παντού δυνατό ΚΚΕ γιατί αποτελεί το μοναδικό αντίπαλο στα μονοπώλια και την εξουσία τους.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ  ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ!!!

ΔΥΝΑΤΗ ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ