ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ

giannouli4«Στη νέα Αναπτυξιακή μας πολιτική κεντρικό ρόλο έχουν η γεωργία και η κτηνοτροφία. Μαζί και η μεταποίηση αγροτο-κτηνοτροφικών προϊόντων. Ήδη έχει γίνει πολύ δουλειά σε αυτό. Και θα γίνουν πολύ περισσότερα. Τα προγράμματα για την ενίσχυση των νέων αγροτών, όπου 11 χιλιάδες νέοι παραγωγοί λαμβάνουν ενισχύσεις 194 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτά είναι λόγια του Πρωθυπουργού, τα υπενθύμισε επισκεπτόμενος τη Λάρισα, είναι έργα της κυβέρνησης μας, είναι κεκτημένα των αγροτών και των κτηνοτρόφων όλης της χώρας. Κανείς δεν δικαιούται να παίξει με την τύχη τους». Αυτά δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας περιοδεύοντας στη Γιάννουλη και στην Φαλάνη.

«Η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά στήριξε τον αγροτικό κόσμο. Από την πρώτη μέρα της φετινής χρονιάς, του 2015, που ισχύει πια η νέα ΚΑΠ, έχουν προβλεφθεί 440 εκατομμύρια για τους βοσκοτόπους ετησίως, 800 εκατομμύρια για τις αροτριαίες καλλιέργειες και 500 εκατομμύρια για της δενδρο-καλλιέργειες κάθε χρόνο. Η νέα ΚΑΠ έχει διασφαλισμένους πόρους 20 δισεκατομμυρίων για την επόμενη εφταετία: 14 δισεκατομμύρια άμεσες ενισχύσεις, περίπου 2 δισεκατομμύρια το χρόνο. Κι άλλα 6 δισεκατομμύρια για το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης. Ποιος είναι σε θέση να τα ρισκάρει όλα αυτά, ακολουθώντας τους πειραματισμούς του ΣΥΡΙΖΑ;» αναρωτήθηκε ο Λαρισαίος βουλευτής.

falani3Ειδική αναφορά επεφύλαξε ο κ. Κέλλας στην εξαγγελία του Πρωθυπουργού πως «δεν πρόκειται να φορολογηθούν οι αγροτικές επιδοτήσεις». «Ο Αντώνης Σαμαράς και η κυβέρνησή του αποδεικνύουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τον γεωργοκτηνοτροφικό πληθυσμό της πατρίδας μας. Και αυτό είναι κάτι που αναγνωρίζεται και από αυτούς. Είναι οι γεωργοί και οι κτηνοτρόφοι που δεν θα επιτρέψουν στον ΣΥΡΙΖΑ να παίξουν παιχνίδια με τις αγροτικές επιδοτήσεις», συμπλήρωσε ο κ. Κέλλας.

«Το δίλημμα αυτών των εκλογών ξεφεύγει από τα κόμματα και τα πρόσωπα. Το δίλημμα αυτών των εκλογών αφορά τη χώρα και το μέλλον της. Το μέλλον των παιδιών μας και των εγγονών μας. Αυτό δεν μπορούμε ούτε να το αγνοήσουμε ούτε, πολύ περισσότερο, να το παίξουμε στα ζάρια», κατέληξε ο Λαρισαίος βουλευτής, ασκώντας δριμεία κριτική στην προεκλογική συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ και στις εξαγγελίες του. «Τάζοντας τα πάντα στους πάντες γυρνάνε τη χώρα στις πιο μαύρες δεκαετίες του λαϊκισμού», κατέληξε ο κ. Κέλλας επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως «ο ελληνικός λαός δεν θα επιστρέψει αυτή την μαύρη επιστροφή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ