ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΝΔ

ΝΔΣας λέγαμε το Σάββατο αμέσως μετά την ομιλία του Αντ.Σαμαρά ότι ολοκληρώνεται με εκπλήξεις το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Λάρισας και φαίνεται ότι αυτές οι εκπλήξεις συνεχίζονται ακόμη.

Ετσι πέραν των όσων είχαμε αναφέρει σε εκείνο το ρεπορτάζ και μετά την οριστική άρνηση του περιφερειακού συμβούλου Θ.Παιδή να μετέχει στην ενδεκάδα, ήλθε ένα άλλο πρόσωπο που επίσης κατάγεται από την Ελασσόνα η δικηγόρος Στέλλα Μπίζιου που όπως όλα δείχνουν μπαίνει στο ψηφοδέλτιο.

Ετσι στην 11 είναι βέβαιο ότι θα δούμε τους δύο βουλευτές Μ. Χαρακόπουλο και Χρ. Κέλλα, τον πρώην δήμαρχο Κ. Τζανακούλη, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ζήση Γρηγορίου, την υποψήφια στις εκλογές του 2012 Ελένη Αξιόγλου, την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Βάνα Κυρλόγλου, την πρόεδρο των ΚΑΠΗ Δ. Κιλελέρ Δ. Καλλά και τη νομικό Μ. Παπαδοπούλου που επίσης ήταν υποψήφια στις περιφερειακές εκλογές του Μαϊου, την Στ. Μπίζιου και τον Χρ. Καλομπάτσιο. Για την 11η θέση παίζει το όνομα γνωστού γιατρού Β. Πινακά, αλλά και ενός εκ των αγροτοσυνδικαλιστών, Χρ. Σιδερόπουλου, Γ. Λαδόπουλου, Χρ. Τσιτσιρίγγου αφού διακαής πόθος της Συγγρού είναι η συμμετοχή εκπροσώπου του αγροτικού κόσμου στο ψηφοδέλτιο της Λάρισας. Φυσικά και εδώ υπάρχει και πάλι το ενδεχόμενο της έκπληξης με τη συμμετοχή της γιατρού Δ. Παππά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ