ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ

kalamaki1«Η παραζάλη της εξουσίας έχει χτυπήσει σαν παραισθησιογόνος ιός τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε τέτοιο σημείο ώστε να αποκαλύπτουν με εντελώς φυσικό τρόπο τα όσα σχεδιάζουν την επόμενη μέρα για τη χώρα. Τελευταίο δείγμα γραφής η δήλωση για άοπλη αστυνομία και μάλιστα την ώρα που η ΕΛΑΣ συλλαμβάνει τον αρχιτρομοκράτη Χριστόδουλο Ξηρό!»

Με τα λόγια αυτά σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας τις νέες δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, περιοδεύοντας σε Μαρμαρίνη, Ελευθέριο, Δήμητρα, Αμυγδαλή και Καλαμάκι.

«Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί σαστισμένος το γαϊτανάκι δηλώσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που δεν λένε να συμφωνήσουν σε τίποτα μεταξύ τους. Όμως χωρίς να το θέλουν αποκαλύπτεται πως τελικά συμφωνούν στο ότι η χώρα θα μπει σε περιπέτειες αν ο λαός κάνει στις 25 Ιανουαρίου τη λάθος επιλογή», συμπλήρωσε ο Λαρισαίος βουλευτής, ο οποίος όμως προέβλεψε πως «το αποτέλεσμα της ετυμηγορίας του λαού θα βάλει φρένο στις καταστροφικές επιδιώξεις του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Κέλλας μιλώντας σε πυκνό ακροατήριο έκανε την αυτοκριτική του, όσον αφορά στη διακυβέρνηση της χώρας από τον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας πως «εγώ δεν ήρθα εδώ σήμερα, όπως δεν το έκανα ποτέ, για να σας πω ότι όλα είναι καλά. Ότι τα προβλήματα τελείωσαν και πως θα ανοίξουν οι ουρανοί για να βρέξει χρήμα και δουλειές. Ως κυβέρνηση κάναμε λάθη. Σε πολλά επίπεδα και πρωτίστως στη φορολογία. Δεν κοιτάξαμε να ελαφρύνουμε τα βάρη και να τα μετατοπίσουμε σε αυτούς που έχουν να πληρώσουν».

Ενώ κάνοντας ειδική αναφορά στον αγροκτηνοτροφικό κόσμο δήλωσε «Οι καθυστερήσεις που υπάρχουν στις επιστροφές ΦΠΑ και πετρελαίου, είναι απαράδεκτες. Οι αγρότες μας, περιμένουν πώς και πώς αυτά τα χρήματα για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους για την επόμενη καλλιεργητική περίοδο και έχουν απόλυτο δίκιο να διαμαρτύρονται» και συνέχισε λέγοντας «Από το 2012 φωνάζω για τον έγκαιρο προσδιορισμό των βοσκοτόπων, τονίζοντας ότι δεν γίνεται να κρύβουμε το πρόβλημα κάτω από το χαλί, αλλά πρέπει να βρούμε δίκαιη και οριστική λύση. Δυστυχώς δεν με άκουσαν, και να που τώρα το βρίσκουμε μπροστά μας. Αυτά τα προβλήματα δεν μπορούν να υπάρχουν στην Ελλάδα του 2015 και οφείλουμε να τα διορθώσουμε άμεσα», ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.

Καταλήγοντας, ο Λαρισαίος βουλευτής σημείωσε:

«Είμαι από αυτούς που χτύπησαν πολλές φορές το καμπανάκι. Είμαι από αυτούς που διέκριναν καθαρά πως η αναγκαστική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου ήταν σε πολλά σημεία βαρίδι και για την δική μας παράταξη. Είμαι από αυτούς που φώναξα στα όργανα, το έκανα και δημόσια. Είμαι από αυτούς που πρότεινα συγκεκριμένες λύσεις στα προβλήματα. Δεν εισακούστηκα. Τουλάχιστον σε όλα. Παρ’ όλα αυτά κάναμε πολύ περισσότερα από αυτά που θα περίμενε κανένας τον Ιούνιο του 2012. Η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά κράτησε τη χώρα όρθια»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ