ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΖΗΣΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

grigoriou1Φίλες, Φίλοι
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάρισα όπου και δραστηριοποιούμαι όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι παντρεμένος εδώ και 27 χρόνια και είμαι πατέρας τεσσάρων παιδιών. Είμαι διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός και ασκώ την επαγγελματική μου δραστηριότητα ακατάπαυστα από το 1987.

Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.

Η οικονομική κρίση έχει αλλάξει την καθημερινότητα κάθε οικογένειας.  Ο κόπος και ο ιδρώτας κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα που υποφέρει από τις συνέπειες της κρίσης δεν πρέπει να πάει χαμένος.  Τώρα που οι θυσίες όλων μας αρχίζουν να αναγνωρίζονται και οι συνθήκες που μας οδήγησαν στην αβεβαιότητα των προηγούμενων χρόνων αλλάζουν, η χώρα σύρεται εκβιαστικά σε πρόωρες εκλογές χωρίς την θέληση της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών.

Είμαστε, λοιπόν, υποχρεωμένοι  να δώσουμε το τελειωτικό χτύπημα στον λαϊκισμό και να κάνουμε την δυναμική φυγή προς τα εμπρός.

Σ’ αυτή τη «μάχη», το δίλημμα είναι ένα και ξεκάθαρο: ή ολοκληρώνουμε τον αγώνα που με τόσο κόπο δώσαμε όλοι μαζί οι Έλληνες οδηγώντας τη χώρα σύντομα και εκ του ασφαλούς ξανά στο δρόμο της ευημερίας  ή αφήνουμε τις σειρήνες του άκρατου λαϊκισμού να μας οδηγήσουν σε περιπέτειες που μπορεί να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη ζημιά στο έθνος μας.

Αποδεχόμενος το θερμό κάλεσμα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, θεωρώ υποχρέωσή μου να βρεθώ στην πρώτη γραμμή.

Αντιλαμβανόμενος  τις καθημερινές δυσκολίες ως απλός πολίτης που βιώνει τα προβλήματα και ζει τις ανησυχίες της κάθε ελληνίδας και του κάθε έλληνα, μπορώ να σταθώ αρωγός σε κάθε συμπολίτη μου, όπως άλλωστε απέδειξα και στο παρελθόν συμμετέχοντας ενεργά τόσο στην τοπική αυτοδιοίκηση όσο και στον αθλητισμό.

Λέγοντας μόνο την αλήθεια και προχωρώντας με τη σιγουριά και υπευθυνότητα  που άπαντες  -εντός και εκτός των τειχών της χώρας- αναγνωρίζουν στη Νέα Δημοκρατία και στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ζητώ την εμπιστοσύνη σας και είμαι σίγουρος, πως μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Με εκτίμηση, Ζήσης Γρηγορίου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ