Θ. ΝΑΣΙΚΑΣ Ή ΑΠ. ΠΑΠΑΠΑΡΙΣΗΣ Ο 11ος ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ

ΝΔΣυνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς οι διεργασίες για την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου της ΝΔ με τα στελέχη του κόμματος που έχουν επιφορτιστεί με τη διαδικασία να επιδίδονται σε ένα μαραθώνιο επαφών με στελέχη κυρίως στον αγροτικό χώρο, αφού όπως έχει τονιστεί διακαής πόθος της Συγγρού είναι να υπάρχει στην καρδιά του θεσσαλικού Κάμπου εκπρόσωπος των αγροτών στο ψηφοδέλτιο.

Στο πλαίσιο αυτών των προσπαθειών έχουν κορυφωθεί οι πιέσεις προς τον γνωστό αγροτοσυνδικαλιστή και πρώην δήμαρχο Τυρνάβου Θ. Νασίκα, ο οποίος μέχρι στιγμής τουλάχιστον προβάλει σθεναρή αντίσταση.

Παράλληλα όμως υπήρξαν και συνεχείς επαφές και με τον πρώην πρόεδρο της ένωσης αποστράτων Απ. Παπαπαρίση, τον οποίο πληροφορίες θέλουν να έχει πει το οριστικό ναι και να έχει ήδη μπει στη λίστα των υποψηφίων στο νομό.

Ετσι σε περίπτωση που ενδώσει στις πιέσεις και ο κ. Νασίκας δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια αλλαγή στη δεκάδα που φέρεται ότι έχει “κλείσει”.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στο ψηφοδέλτιο μέχρι στιγμής βρίσκονται οι:

Ελένη Αξιόγλου, Ζήσης Γρηγορίου, Δ. Καλλά, Χρ. Κέλλας, Χρ. Καλομπάτσιος, Β. Κυρλόγλου, Στ. Μπίζιου, Μ. Παπαδοπούλου, Κ. Τζανακούλης και Μ. Χαρακόπουλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ