ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 2005

τυρνΙστορική πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας είχαμε σήμερα για την ομάδα του Τυρνάβυ που πρόσθεσε μια σημαντική σελίδα στην πλούσια ιστορία του τυρναβίτικου ποδοσφαίρου, μετά την ισοπαλία 1-1 που έφερε στο Αλκαζάρ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 37’ με τον Καραμανλή, αλλά οι «κίτρινοι» ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με σουτ του Μούκαμ.

Οι Αρκάδες, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στην φάση των «16» του Κυπέλλου, παρατάχθηκαν με νέα πρόσωπα στο Αλκαζάρ κόντρα στον Τύρναβο. Ο Αστέρας χρειάστηκε κάποια λεπτά να βρει τα πατήματά του, αλλά στο 21’ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Παπαχρήστου, μετά από σέντρα του Τιε Μπι.

Ο Τύρναβος ανέβασε στροφές και στο 37’ ο Καραμανλής με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0. Ο Κυριάκος στο 40’ έκανε το πλασέ, αλλά ο Θεοδωρόπουλος έδιωξε σε κόρνερ. Η απάντηση του Αστέρα ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Μούκαμ να πιάνει το σουτ έξω από την περιοχή, και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και σημειώθηκαν ελάχιστες τελικές, μιας και οι δύο ομάδες εξασφάλιζαν με το 1-1 την παρουσία τους στη συνέχεια του Κυπέλλου. Ο Βεργέτης αποφάσισε να ρίξει στον αγώνα τον Τορμένα, ο οποίος πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Αστέρα.

Τύρναβος: Πρίφτης, Λαμπρόπουλος, Καραμανλης, Κισκαμπάνης, Κυριάκος, Παπασάββας (68’ Χαλούλος), Ντατίδης, Γεωργίου (56’ Πόκονγκ), Μιλουτίνοβιτς, Παληγεώργος (78’ Φράνκο), Σολφερίνο

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Γογωνάς, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Παπαχρήστος (59’ Ρόλε), Μουνάφο (73’ Τορμένα), Τιε Μπι, Νίκο Φερνάντεθ, Μούκαμ (64’ Γιαννώτας), Τσόφλιος.

onsports.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ