ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΔΑΜΑΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΤΕ

Εχουν γείρει εδώ και δύο μέρες τρεις κολώνες με κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος και παρά τις οχλήσεις κανείς δεν ενδιαφέρεται

κολωνα1Πυρ και μανία είναι τις τελευταίες ημέρες οι κάτοικοι του Δαμασίου εξαιτίας της αδιαφορίας του ΟΤΕ να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό και επείγον πρόβλημα που αντιμετωπίζει το χωριό, αφού τρεις κολώνες του δικτύου του οργανισμού εντός του οικισμού έχουν γείρει εξαιτίας των ανέμων επικίνδυνα και ανά πάσα στιγμή μπορούν να πέσουν στο κεφάλι διερχόμενων κατοίκων.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γ. Τσανάκας έχει επικοινωνήσει αρκετές φορές από χθες το πρωί με την αρμόδια υπηρεσία και το μόνο που εισπράττει είναι ότι το αίτημά του έχει προωθηθεί και ότι θα το αντιμετωπίσουν οι τεχνικοί. Ομως παρά το επείγον του θέματος  κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει εμφανιστεί στο Δαμάσι, ενώ στο αίτημα του κ. Τσανάκα να συνομιλήσει και με κάποιον υπεύθυνο πέραν των υπαλλήλων η απάντηση είναι “θα επικοινωνήσει εκείνος μαζί σας”.

Επειδή μια ολόκληρη κοινωνία είναι ανάστατη και επειδή υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να προκληθεί ατύχημα καλά θα κάνουν οι αρμόδιοι του ΟΤΕ να αντιμετωπίσουν άμεσα το θέμα πριν να είναι αργά και κινδυνεύσει ανθρώπινη ζωή.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ