ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΤΙΚΗ

Την Παρασκευή αντιπροσωπεία τους θα επισκεφθεί τον ΟΠΕΚΕΠΕ στη Λάρισα

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙΑνάστατοι είναι οι κτηνοτρόφοι που για μια ακόμη φορά είδαν να εμπαίζονται από την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για το θέμα της εξισωτικής αποζημίωσης, αφού ούτε και τώρα είδαν να μπαίνουν χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς παρά τις διαβεβαιώσεις και τις ανακοινώσεις του υπουργού. 

Οπως αναφέρει ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αμπελώνα Ζήσης Παρλίτσης μετά και από αυτή την εξέλιξη οι κτηνοτρόφοι είναι στα μαχαίρια με την ηγεσία του υπουργείου αφού διαπιστώνουν ότι έχασαν την εξισωτική αποζημίωση του 2013 και τώρα κινδυνεύουν να χάσουν και την εξισωτική του 2014.

ΠΑΡΗ εξέλιξη αυτή σύμφωνα με τον κ. Παρλίτση είναι η χαριστική βολή για τους κτηνοτρόφους που το καλοκαίρι είδαν τα κοπάδια τους να καταστρέφονται από τον καταρροϊκό πυρετό χωρίς να πάρουν αποζημίωση, παρά τις δεσμεύσεις και τώρα βλέπουν να εμπαίζονται και για την εξισωτική αποζημίωση, αφού δεν τους αναγνωρίζονται οι βοσκότοποι που διαθέτουν.

Επειδή όπως τονίζει η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο κτηνοτρόφοι από όλο το νομό θα βρεθούν το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Λάρισα, για να ζητήσουν ενημέρωση, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσουν και σε κινητοποίηση την ίδια μέρα για να αναδείξουν το μείζονος σημασίας πρόβλημα που τους απασχολεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ