Ζ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΕΣ

amygdalea8-1Σαφές μήνυμα πως οι πολίτες στις επικείμενες εκλογές θα ψηφίσουν με γνώμονα τη σταθερότητα και την “εξαργύρωση” των πολυετών τους θυσιών, έστειλε ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Ζήσης Γρηγορίου, κατά την περιοδεία του στα χωριά Αμυγδαλέα, Μάνδρα, Ραχούλα, Κοιλάδα και Ελευθεραί.

Ο κ. Γρηγορίου έτυχε θερμής υποδοχής από δεκάδες πολίτες με τους οποίους συζήτησε για αρκετή ώρα και αφουγκράστηκε τις ανησυχίες τους για τα σενάρια αποσταθεροποίησης της οικονομίας, εκφράζοντας όμως τη βεβαιότητα πως “η Νέα Δημοκρατία λέγοντας την αλήθεια, μπορεί να εγγυηθεί την έξοδο από την κρίση”.

Ερωτηθείς από αρκετούς δε, για την απόφασή του να θέσει βουλευτική υποψηφιότητα σ’ αυτή την εξαιρετικά δυσμενή και κρίσιμη για τη χώρα συγκυρία, σημείωσε με νόημα πως “η πατρίδα αυτή τη στιγμή χρειάζεται ανθρώπους μέσα από τα σπλάχνα της κοινωνίας, οι οποίοι να γνωρίζουν τα προβλήματα της καθημερινότητας που και οι ίδιοι βιώνουν. Ανθρώπους που έχουν δώσει τις εξετάσεις τους στην κοινωνία και τις έχουν περάσει, ευρισκόμενοι στο πλευρό του συμπολίτη τους από διάφορα μετερίζια”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ