ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ – ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

kaloxwri4Τις τέσσερις προσωπικές εγγυήσεις του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά μετέφερε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας περιοδεύοντας στο Καλοχώρι. «Τώρα που η οικονομία της χώρας φαίνεται πως ανακάμπτει, τώρα είναι ακριβώς η ώρα που ο Πρωθυπουργός, υπεύθυνα, εγγυήθηκε στα κατώτερα κοινωνικά στρώματα τέσσερα πολύ συγκεκριμένα πράγματα.

Πρώτον, τη μείωση του ΕΝΦΙΑ.

Δεύτερον, την αναστολή της καταβολής δόσεων οριζοντίως για όλα τα δάνεια που έχουν εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου.

Τρίτον, καμία μείωση συντάξεων.

Και τέταρτον, την επαναφορά των συντάξεων για τους υπερήλικες ομογενείς.

Με αίσθημα ευθύνης και αποφεύγοντας να μπούμε και πάλι στον φαύλο κύκλο των ελλειμμάτων από παροχές και δανεικά, ο Αντώνης Σαμαράς δείχνει στον έλληνα πολίτη το δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κέλλας.

 

Ο βουλευτής Λαρίσης μιλώντας σε πολυπληθές ακροατήριο δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις ενέργειες της κυβέρνησης, όσον αφορά στη στήριξη της γεωργίας και της κτηνοτροφίας.

 

«Δώσαμε μάχες για να στηρίξουμε το εισόδημα των γεωργών και των κτηνοτρόφων. Προσπαθήσαμε να απλουστεύσουμε τις διαδικασίες για την ίδρυση νέων κτηνοτροφικών μονάδων, νομιμοποιήσαμε αυθαίρετες σταβλικές εγκαταστάσεις βάζοντας τέλος σε ένα καθεστώς ανομίας χρόνων, στηρίξαμε την μεταποίηση των αγροτικών προϊόντων, δώσαμε μάχη για την επίλυση των προβλημάτων του έλληνα κτηνοτρόφου. Υπήρξαν καθυστερήσεις. Όπως και λάθη. Αποτέλεσμα όμως της χρονικής πίεσης, του να γίνουν δηλαδή πολλά πράγματα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα και όχι γιατί θέλαμε να δημιουργήσουμε αναστάτωση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ για να καταλήξει λέγοντας:

 

«Στις 25 Ιανουαρίου έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε μια κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία, βασική διακήρυξη της οποίας είναι ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στον πυρήνα της Ευρωζώνης και σε μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία βάζει στο τραπέζι τη χρεοκοπία και επιτείνει την αβεβαιότητα. Ο καθένας θα πάρει τις αποφάσεις του γνωρίζοντας πολύ καλά το κόστος και των δυο επιλογών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ