ΟΙ 11 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πάει και έρχεται η λίστα από την Αθήνα στη Λάρισα και το ανάποδο ενώ δεν λείπουν και οι αντιδράσεις

ΣΥΡΙΖΑ1Με αλλαγές σε σχέση με την αρχική της πρόταση αλλά και με την πρόταση της ΝΕ είναι η λίστα που έστειλε τις πρώτες πρωινές ώρες  η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑσχετικά με το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό.

Σύμφωνα με αυτή τη λίστα εισακούστηκε η πρόταση της ΝΕ για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του εκπροσώπου της επαρχίας Φαρσάλων Ευάγγελου Δημητρακόπουλου, επιλέχθηκε τελικά η κ. Φωτεινή Καρυώτη ως εκπρόσωπος της νεολαίας αντί της Νάνσυς Σπετσιώτη, ενώ στη θέση της Ρίτας Σπανούλη που αποτελούσε διεύρυνση από τη ΔΗΜΑΡ επιλέχθηκε η Αννα Παπαϊωάννου, εκπαιδευτικός.

Οι υπόλοιπες θέσεις στο ψηφοδέλτιο είναι:

Αννα Βαγενά ηθοποιός, Δημήτρης Γελαλής βουλευτής, Δημήτρης Γιαλαμάς υπάλληλος του δήμου Λαρισαίων αριστερό ρεύμα, Ηρώ Διώτη βουλευτής, Βασίλης Ζωγράφος δάσκαλος προερχόμενος από το ΚΚΕ, Ιωάννης Καρυπίδης οφθαλμίατρος-Ελασσόνα, Νίκος Σαμαράς αρχιτέκτονας εκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων, και Μάνθος Σαρρής διαφημιστής δημοτικός σύμβουλος Λάρισας.

Αυτή είναι η λίστα αν και δεν αποκλείεται μέχρι να πάει στο πρωτοδικείο να υπάρξουν και νέες αλλαγές, αφού υπάρχουν αντιδράσεις για επιλογές αλλά και για αποκλεισμούς προσώπων και περιοχών

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ