ΠΑΡΙΣΙ: ΝΕΚΡΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΟΜΗΡΙΑΣ – ΞΕΦΥΓΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΟΣ

33QΤα αδέρφια Κουασί που θεωρούνταν υπεύθυνα για το μακελειό στο περιοδικό Charlie Hebdo έπεσαν νεκρά από τα πυρά των αστυνομικών, μετά από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στο τυπογραφείο στην τοποθεσία Νταμαρτέν αν Γκελ στη Γαλλία. Στο κτίριο βρίσκονταν οχυρωμένοι οι δύο ύποπτοι, κρατώντας ομήρους. 

Την ίδια στιγμή, πραγματοποιήθηκε ευρεία επιχείρηση της αστυνομίας για την εκκένωση και του εβραϊκού παντοπωλείου στο Παρίσι. Ο δράστης της επίθεσης, Αμεντι Κουλιμπαλι φέρεται να έχει σκοτωθεί κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, σύνφωνα με πληροφορίες στα γαλλικά ΜΜΕ. 

Ο Αμεντί Κουλιμπαλι αναφέρεται ότι έχει σχέσεις με τα αδέρφια Κουασί, τα οποία είναι ύποπτα για την εκτέλεση 12 ατόμων στο γαλλικό περιοδικό Σαρλί Εμπντό. Ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν ύποπτος και για την δολοφονία μίας αστυνομικού την Πέμπτη στην πόλη Μονρούζ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 26χρονη συνεργός του Αμεντί Κουλιμπαλι στο εβραϊκό παντοπωλείο κατάφερε να διαφύγει, αφού προσποιήθηκε ότι είναι όμηρος. 

Τέσσερις όμηροι στο εβραϊκό σουπερμάρκετ είναι νεκροί, δήλωσε αστυνομική πηγή. Σύμφωνα με το France 24, οι όμηροι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης.

real.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com