Β. ΒΑΡΝΑΣ :ΞΕΧΑΣΑΝ  ΝΑ  ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ  ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ  ΣΤΑ  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

βαρναςΓια ανευθυνότητα και ανοργανωσιά στο δήμο Ελασσόνας, από την πλευρά του δημάρχυ και των συνεργατών του κάνει λόγο σε δήλωσή του ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο δήμο Ελασσόνας κ. Βασίλης Βαρνάς, με υποστηρίζοντας ότι ο δήμος δεν πλήρωσε τα τέλη κυκλοφορίας για τα δημοτικά οχήματα. Στη δήλωσή του ο κ. Βαρνάς αναφέρει:

Σε μία απίστευτη  πράξη  ανοργανωσιάς, αν  όχι  ανικανότητας, προέβη η νέα δημοτική αρχή του δήμου Ελασσόνας.

Όπως  πληροφορηθήκαμε  ως  παράταξη, η δημοτική αρχή του κ. Ευαγγέλου  αμέλησε να πληρώσει  τα τέλη κυκλοφορίας  όλων  των  αυτοκινήτων  του δήμου, πλην εκείνων της ΔΕΥΑ Ελασσόνας  τα οποία  πληρώθηκαν από την δημοτική  επιχείρηση  στην  ώρα  τους.

Αυτό  μάλιστα  που δημιουργεί  τρομερή εντύπωση  σύμφωνα  με πληροφορίες  είναι  ότι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος  δεν γνώριζε  ποιος  είναι ακριβώς  ο αριθμός  των αυτοκινήτων που διαθέτει ο δήμος Ελασσόνας και  ας  βρίσκεται  στο αρμόδιο πόστο  από τις 1/9/2014, δηλαδή  εδώ  και  τέσσερις  μήνες  περίπου.

Τι  σημαίνει  όμως πρακτικά η παραπάνω  αμέλεια!

Πρακτικά αυτό σημαίνει – με έναν πρόχειρο υπολογισμό – πως ενώ ο δοκιμαζόμενος φορολογούμενος  δημότης Ελασσόνας  θα πλήρωνε περί τις 15.000 ευρώ περίπου υπό κανονικές  συνθήκες, τώρα, λόγω του προστίμου, θα αναγκαστεί να επιβαρυνθεί τα διπλάσια, δηλαδή 30.000 ευρώ!

Ανευθυνότητα, ανικανότητα, ανοργανωσιά ή όλα αυτά μαζί; Ακόμη και στα αυτονόητα ο κ. Ευαγγέλου  και  οι  συνεργάτες  του αποδεικνύονται  ανίκανοι να εκπληρώσουν  απλές υποχρεώσεις  του δήμου στην  ώρα τους.

Την ολιγωρία τους όμως επ’ ουδενί δεν πρέπει να πληρώσει ο απλός πολίτης της Ελασσόνας.

Επισημαίνουμε  δε  στον κ Ευαγγέλου  να  μην διανοηθεί   ούτε  κατ ελάχιστο  ότι  τα επιπλέον αυτά  λεφτά  θα πρέπει  να  πληρωθούν από τα  ταμεία του δήμου.

Επειδή  λοιπόν  είναι  παραπάνω  από προφανές,  ότι κάποιοι από τους  αιρετούς  δεν μπορούν να κάνουν  καλά την δουλειά τους  ,για  αυτό ζητάμε αφενός  την άμεση παραίτηση  και  δημόσια  συγνώμη του αρμόδιου αντιδημάρχου και  αφετέρου την καταβολή του προστίμου όχι από τα ταμεία του δήμου Ελασσόνας αλλά  από τους ίδιους τους υπαίτιους της γκάφας.

Ο κ Ευαγγέλου  ο καθόλα  υπεύθυνος  για  την επιλογή  των συνεργατών  του  άλλα και για  τον  χειρισμό  των  διαφόρων  δημοτικών θεμάτων  θα πρέπει  να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες  του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ