ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: ΨΗΦΟ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ, ΟΧΙ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

giannouliΔυναμικά συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία περιοδεύοντας σε διάφορες περιοχές του νομού, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ζήσης Γρηγορίου. Επισκεπτόμενος τον Βρυότοπο, τα Δελέρια, τη Ροδιά, το Αργυροπούλι και τον Αμπελώνα, ο κ. Γρηγορίου επανέλαβε την πρωθυπουργική δέσμευση ότι δε θα υπάρξει καμία μείωση σε συντάξεις ή στο εισόδημα των πολιτών,

εξηγώντας πως “η Ελλάδα έχει μετά από μεγάλες θυσίες καταφέρει να γυρίσει σελίδα και να μπει σε φάση ανάπτυξης”. Συμπλήρωσε δε, πως “το 2015 θα αποτελέσει το έτος ορόσημο για την πατρίδα μας, αφού η έξοδος από το μνημόνιο και η επιστροφή στην ανάπτυξη θα επισφραγίσουν την ευρωπαϊκή προοπτική της  και θα την επαναφέρουν στη θέση που της αρμόζει στο παγκόσμιο οικονομικό στερέωμα”.

Ο κ. Γρηγορίου έγινε αποδέκτης δεκάδων ερωτημάτων από πολίτες σχετικά με τις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, για να σημειώσει δηκτικά πως “δεν πρέπει οι πολίτες να πέσουν στην παγίδα που έπεσαν το 2009, με τα λεφτά που όπως αποδείχθηκε δεν υπήρχαν.” Και κατέληξε σχολιάζοντας τις εκλογικές λίστες της κυβερνώσας παράταξης τονίζοντας πως: “η Ν.Δ. δείχνει το δρόμο της ανανέωσης στην πολιτική σκηνή της χώρας, δίνοντας στους πολίτες τη δυνατότητα με την ψήφο τους να φέρουν στη βουλή, νέους ανθρώπους του μόχθου και όχι επαγγελματίες πολιτικούς”.

Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Το απόγευμα του Σαββάτου ο κ. Γρηγορίου, θα βρίσκεται στις 5μ.μ. στο Νέο Περιβόλι, στις 5.30μμ στο Κιλελέρ, στις 6μ.μ. στο Αρμένιο, στις 7μ.μ. στη Μελία, στις 7.30μ.μ. στη Γλαύκη και στις 8μ.μ. στη Χάλκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ