Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ

γαπ1Πιστός στις θέσεις που εξέφραζε όλο το προηγούμενο διάστημα, για πατριωτική συμπεριφορά από μέρους του και από μέρος των κυβερνήσεών του, αφού όπως ανέφερε πήρε στα χέρια του την καυτή πατάτα που του άφησε η κυβέρνηση Καραμανλή, η οποία είχε εκτοξεύσει το χρέος, με αποτέλεσμα η Ελλάδα το 2009 να βρίσκεται αντιμέτωπη με την χρεοκοπία, εμφανίστηκε σήμερα από τη Λάρισα ο Γ. Παπανδρέου.

Ο πρώην πρωθυπουργός μιλώντας σε ένα ακροατήριο που τον χειροκροτούσε και τον επευφημούσε φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα Παπανδρέου, ξεκαθάρισε ότι δημιούργησε το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, γιατί η χώρα έχει ανάγκη από νέες προτάσεις και νέο ήθος στην πολιτική.

γαπ2Επιπλέον, αφού υπεραμύνθηκε του μεταρρυθμιστικού έργου των κυβερνήσεών του κάνοντας αναφορά στο ηλεκτρονικό συνταγολόγιο, στη διαύγεια, στον Καλλικράτη και στον οικονομικό εισαγγελέα, υποστήριξε ότι αν συνεχιζόταν οι πολιτικές που εκείνος εφάρμοσε τότε, η Ελλάδα θα είχε βγει από τα μνημόνια.

Ο κ. Παπανδρέου άσκησε σκληρή κριτική στη ΝΔ και στις κυβερνήσεις σαμαρά σημειώνοντας ότι προτίμησαν να προσφύγουν τώρα στις κάλπες αφού κατάλαβαν ότι οι Ευρωπαίοι θα ζητούσαν και άλλα μέτρα.

γαπ3“Επαιξαν την Ελλάδα στα ζάρια” σημείωσε χαρακτηριστικά ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος από καθαρά πατριωτικά κριτήρια πήρε στα χέρια του την καυτή πατάτα, και πάλευε έχοντας απέναντι όλες τις πολιτικές δυνάμεις που πολεμούσαν τις πολιτικές των κυβερνήσεών του.

γαπ4

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ