ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

ποταμιΤα ονόματα των 10 υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΤΑΜΙΟΥ ανακοίνωσε η οργάνωση του κόμματος στο νομό, κάνοντας λόγο για ένα ψηφοδέλτιο το οποίο απαρτίζουν πετυχημένοι και καταξιωμένοι πολίτες της τοπικής κοινωνίας. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι άρχισε η λειτουργία του εκλογικού κέντρου του κόμματος στην οδό Πατρόκλου 23. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Η αλλαγή του φαύλου παλαιοκομματικού παρελθόντος δεν είναι ούτε εύκολη, ούτε αυτονόητη. Οργανωμένα συμφέροντα, κομματικοί στρατοί, ανεπάγγελτοι πολιτικοί και πολλοί άλλοι δεν έχουν καμία απολύτως διάθεση να επιτρέψουν την απαιτούμενη ανανέωση προκειμένου η Ελλάδα να αποτελέσει μια κανονική Ευρωπαϊκή χώρα όπου οι Έλληνες θα απολαμβάνουν ότι δικαιούται ο κάθε Γερμανός, Ολλανδός, Βέλγος ή Φιλανδός.

Ένα οργανωμένο κράτος με την απαραίτητη κοινωνική πρόνοια για τους πλέον αδύνατους και την αναγκαία ανταγωνιστικότητα με υγιείς επιχειρήσεις που θα παράγουν πλούτο. Παροχή ίσων ευκαιριών στους πολίτες για να τολμήσουν να επενδύσουν και να αξιοποιήσουν το κεφάλαιο και τα διανοητικά πλεονεκτήματα που διαθέτουν σε πλήρη αντίθεση με την τωρινή κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα των κολλητών και των ημετέρων.

Από την άλλη πλευρά αλλαγή σε καμία περίπτωση δε σημαίνει διάλυση και καταστροφή. Μονομερείς τσαμπουκάδες, αποσάθρωση του όποιου παραγωγικού ιστού και επιχειρηματικότητας έχει απομείνει και υποσχέσεις που φαντάζουν εφαρμόσιμες μόνο σε σοσιαλιστικές ουτοπίες οδηγούν σε πλήρη κατάρρευση.

Για να τα αλλάξουμε όλα όμως χωρίς να διαλύσουμε τη Χώρα, πρέπει να ξεκινήσουμε από το σπίτι μας, την Θεσσαλία. Το Ποτάμι εγκαινιάζει σήμερα το εκλογικό του κέντρο και παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο του. Η ομάδα του Ποταμιού αποτελείται αποκλειστικά από επιτυχημένους, διακεκριμένους συμπολίτες μας που δεν ήθελαν και δε μπόρεσαν να ταυτιστούν με  το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα όπως αυτό διαμορφώθηκε από τα παλαιά υπερχρεωμένα πολιτικά κόμματα.

Οι υποψήφιοι με το Ποτάμι είναι επαγγελματικά επιτυχημένοι, ενεργοί πολίτες που εκπροσωπούν όλους τους παραγωγικούς χώρους. Καταξιωμένοι επιστήμονες,, επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες, μηχανικοί, δημόσιοι λειτουργοί και ιατροί. Το ψηφοδέλτιο του Ποταμιού δε θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να γίνει  το διαβατήριο για την επαγγελματική αποκατάσταση ή την εκπλήρωση ατομικών και προσωπικών ματαιοδοξιών.

Στόχος είναι μόνο η επίτευξη όλων των απαιτούμενων και αναγκαίων αλλαγών για την ουσιαστική βελτίωση της κατάστασης στη Θεσσαλία ειδικότερα και στην Ελλάδα κατ’ επέκταση  μέσα στα Ευρωπαϊκά πλαίσια που θέλουμε να ανήκουμε και να κινούμαστε. Η διαδικασία επιλογής των εθελοντών που  στελεχώνουν τα ψηφοδέλτια μας υπήρξε αυστηρή και απαιτητική. Η συμμετοχή των πολιτών ήταν ιδιαίτερα αυξημένη.

Οι υποψήφιοι προέρχονται τόσο από το Ποτάμι όσο και από την κοινωνία ευρύτερα καθώς χρησιμοποιήθηκε η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής προτάσεων όπου ο κάθε πολίτης μπορούσε να προτείνει τους συμπολίτες του που θεωρούσε ικανούς και άξιους να αναλάβουν αυτό το δύσκολο φορτίο. Μεμονωμένες υποψηφιότητας δεν έγιναν αποδεκτές καθώς στο Ποτάμι υπήρχε και θα υπάρχει κλίμα συνεργασίας και διάθεσης για ομαδική δουλειά πριν και πάνω από όλα.

Στη πορεία αυτή χρειάστηκε να στεναχωρήσουμε  φίλους και συνεργάτες όμως στο ψηφοδέλτιο μας μπορούσαν να υπάρξουν αυστηρά  δέκα υποψήφιοι λόγω της ισχύουσας ποσόστωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Όλοι όμως κατανοούμε ότι τα σημαντικά αποτελέσματα δεν μπορούν να προκύψουν από μεμονωμένες ενέργειες και φιλοδοξίες πάρα μόνο από σκληρή συλλογική δουλειά και συνεπώς κάθε πολίτης που θέλησε να συμπορευθεί μαζί μας συνέβαλε και συμμετέχει καθοριστικά στη πορεία του Ποταμιού.

Οι υποψήφιοι βουλευτές, του Ποταμιού φιλοδοξούν να αποτελέσουν τον καταλύτη για την σύμπραξη και αξιοποίηση όλου του εξαιρετικού δυναμικού που διαθέτει η τοπική κοινωνία  για να αλλάξει η Θεσσαλία προς όφελος της Ελλάδας.

Ζητάμε από τους πολίτες του νομού Λάρισας να κρίνουν αυστηρά αλλά δίκαια το ψηφοδέλτιο του Ποταμιού. Οι απαιτήσεις από τους πολίτες είναι δικαιολογημένα πολλές και το διακύβευμα των εκλογών τεράστιο.  Η ομάδα του Ποταμιού, υποψήφιοι βουλευτές, συντονιστές και εθελοντές θα βρίσκονται καθημερινά στο νέο εκλογικό κέντρο του Ποταμιού, στην Πατρόκλου 23. Το Ποτάμι θα περιμένει όσους Θεσσαλούς έχουν κουραστεί από την σημερινή κατάσταση και θέλουν να τα αλλάξουν όλα…χωρίς να διαλύσουν τη Χώρα”.

Οι υποψήφιοι, με αλφαβητική σειρά:

Δεληχάς Μιλτιάδης,

Ιατρίδης Ιωσήφ,

Καραβάνας Γεώργιος,

Κατσούρα Νίκη,

Κυριτσάκας Βασίλειος,

Μαργέτης Κωνσταντίνος,

Μπαργιώτας Κώστας,

Νικολουδάκη Ελένη

Πλίτσης Ντίνος,

Συνάπαλος Γιάννης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ