ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

Ένα ξεχωριστό γεύμα στη Λέσχη Αξιωματικών

LAF1Μια ξεχωριστή δράση γέννησε η σύμπραξη της 1ης Στρατιάς, της Λέσχης Αξιωματικών, των Ενεργών Πολιτών Λάρισας και ιδιωτών της πόλης. Όλοι συνέβαλαν στην παραχώρηση ενός ξεχωριστού εορταστικού γεύματος στους μαθητές δημοτικού και γυμνασίου που παρακολουθούν μαθήματα στο Φροντιστήριο Αλληλεγγύης των «Ενεργών Πολιτών Λάρισας».

Όπως τονίστηκε από τους διοργανωτές, στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε η προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλουμε για την υποστήριξη των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας  είναι κοινή με άξονα την αλληλεγγύη. Πολλά παιδιά αυτών των οικογενειών ένοιωσαν πολύ ευχάριστα συμμετέχοντας στο μεγάλο τραπέζι αγάπης που στήθηκε στην αίθουσα δεξιώσεων της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας. Επιπλέον, διασκέδασαν μαζί με τους εθελοντές καθηγητές τους με τη βοήθεια της ορχήστρας της Λέσχης, ενώ στο τέλος του γεύματος παρέλαβαν δώρα που είχαν προσφέρει για το σκοπό αυτό επιχειρηματίες και άλλοι ιδιώτες της Λάρισας.

Να σημειωθεί ότι πολλά από αυτά τα παιδιά είναι μέλη οικογενειών που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης και  ωφελούνται από το Δίκτυο Αλληλεγγύης των Ενεργών Πολιτών Λάρισας και το οποίο αναπτύσσει δράσεις σίτισης, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, μαθημάτων και συμβουλευτικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ