ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ

sikourio21«Χθες μόλις  ανακοινώθηκε από τις Βρυξέλλες ότι η Ελλάδα όχι μόνο πέτυχε τον υψηλότερο ρυθμό ανάκαμψης στο τρίτο τρίμηνο του 2014, αλλά πέτυχε και τη μεγαλύτερη μείωση ανεργίας από οποιαδήποτε άλλη χώρα στην ευρωζώνη στο τρίτο τρίμηνο του 2014! Τώρα η χώρα έπιασε όλους τους στόχους την τελευταία διετία και βγαίνουμε από το Μνημόνιο.

Με τις θυσίες του Ελληνικού λαού, η Ελλάδα έχει ανακτήσει πάλι πλήρως την αξιοπιστία της στο εξωτερικό». Με τα λόγια αυτά, περιοδεύοντας σε Συκούριο και Νέο Περιβόλι, ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας σε πολυπληθές ακροατήριο, μετέφερε «μήνυμα νίκης της ΝΔ και λύτρωσης για τη χώρα».

«Αφήνουμε στην άκρη όλους αυτούς που θέλουν με την πολιτική τους να μπει η χώρα και πάλι στη λογική των ελλειμμάτων, της ύφεσης και της ανεργίας. Αφήνουμε στην άκρη όλους αυτούς που επιθυμούν να μπει η χώρα στη δίνη της καταστροφολογίας και της εξόδου από το ευρώ. Δεν μας αφορά. Μεταφέρουμε σε ολόκληρη τη χώρα μήνυμα ελπίδας πως τα χειρότερα πέρασαν και αρχίζει σιγά-σιγά να ανατέλλει για τη χώρα ένα καλύτερο αύριο, πιο φωτεινό, πιο παραγωγικό, πιο δίκαιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κέλλας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ