ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

ποταμιΑύριο Δευτέρα 12 Ιανουαρίου, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης θα βρεθεί στη Λάρισα και θα έχει επαφές με πολίτες, στελέχη και υποψηφίους του κόμματος. Ο κ. Θεοδωράκης θα συναντηθεί και με τους δημοσιογράφους για να αναλύσει το κυβερνητικό πρόγραμμα του Ποταμιού που παρουσίασε στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στις 30 Δεκεμβρίου και να απαντήσει στις ερωτήσεις τους.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου θα γίνει παρουσίαση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος ενώ οι υποψήφιοι βουλευτές θα φτάσουν στην κεντρική πλατεία της Λάρισας με το βανάκι του κόμματος.

ΣΕ ΦΑΡΣΑΛΑ – ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Εν τω μεταξύ με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκαν οι κάτοικοι της Λαμίας, των Φαρσάλων, των Σοφάδων και της Καρδίτσας, το βαν του Ποταμιού, το οποίο συνεχίζει το ταξίδι του στην Ελλάδα, μεταφέροντας το μήνυμα της παραγωγικής ανασυγκρότησης.

ποταμι1Το βαν του κινήματος συνέχισε το Σάββατο 10 Ιανουαρίου το ταξίδι του, ξεκινώντας από τη Λαμία και καταλήγοντας στην Καρδίτσα.

Σήμερα Κυριακή 11 Ιανουαρίου συνεχίζει το ταξίδι του, για να επισκεφθεί το Μουζάκι, την Πύλη, τη Λυγαριά, την Πηγή και τα Τρίκαλα, όπου θα παραμείνει τη νύχτα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ