ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 49

stathis-eklogesΣτο κλίμα και το «πνεύμα» φυσικά των ημερών η εκπομπή ακροατή μου και δείξε… υπεράνω. Αφού ξεπεράστηκε κακήν- κακώς το άλλο πνεύμα (για κείνο των Χριστουγέννων λέω), μπήκαμε σε φουλ προεκλογική περίοδο με όοοολα  τα συμπαρομαρτούντα και φυσικά την ανάλογα  πολιτισμένη ατμόσφαιρα!

Όπως αντιλαμβάνεσαι υποψιασμένε μου εδώ μιλάμε σοβαρά, δεν παίζουμε ούτε στα ζάρια ούτε σε κάποιο άλλο επιτραπέζιο ούτε και… κάτω από αυτό (το τραπέζι εννοώ  βρε κουτά!).

Τούτη τη φορά δε, υπάρχει και φράση κλειδί : όλα γίνονται «με εντολή πρωθυπουργού», δεν είναι παίξε- γέλασε, άλλο κύρος, άλλη αύρα ρε φίλε!

Από συσκέψεις παρωδία τύπου ΟΠΕΚΕΠΕ μέχρι μετακινήσεις ενθουσιασμένων οπαδών που λέει ο λόγος και όλ’ αυτά αυθορμήτως βεβαίως- βεβαίως!

Στη Λάρισα δε, το κλίμα απερίγραπτο. Πατείς  με πατώ σε, σε χλιδάτο  μεν, απομακρυσμένο δε  ξενοδοχείο μίλησε ο πολυχρονεμένος μας, που ο Θεός να μας κόβει… διαφημίσεις και να του δίνει… έδρες!

Κατά τα άλλα καλά. Η ΔΗΜΑΡ πρόσω ολοταχώς για τα… βράχια, μετακινήσεις και διαγκωνισμοί  για μια θέση στον ήλιο των ψηφοδελτίων, ο ΓΑΠ νέο κόμμα για να μας σώσει από τους σωτήρες των μνημονίων στα οποία ο ίδιος μας πρωτόβαλε  και το ΠΑΣΟΚ- Ελιά- Δημοκρατική Παράταξη- ξανά μανά ΠΑΣΟΚ να μην τους… προλαβαίνει ( και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα Βαγγέλη μου!).

Φρίττω. Που πάμε ρε, που θα έλεγε και ο μεγάλος Αυλωνίτης?

Υ.Γ. Αληθεύει ότι μετά τη συγκέντρωση της Λάρισας απολύσατε (με εντολή πρωθυπουργού πάντα)μέχρι και το σκηνοθέτη σας?

Γιατί η εμπειρία λέει πως όταν κάτι δεν πάει καλά στην «παράσταση» διώχνουν συνήθως τους «πρωταγωνιστές» και… κατεβάζουν το «έργο», για να μην χρησιμοποιήσω  κανένα πιο… αγοραίο παράδειγμα, με ανάλογο «φωτισμό».

Η εκπομπή προτείνει ΕΝΕΚΑ ΒΥΘΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ, με τη φωνή της Χάρις Αλεξίου, σε στίχους του μοναδικού Μανώλη Ρασούλη και μουσική του Ορφέα Περίδη, από το δίσκο Η ΤΡΙΠΛΑ.

Καλή… φώτιση να’ χουμε!

Χικ FM.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ