ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ

ADAM-KOKKALHSΤον  Πρόεδρο  του  Επιμελητηρίου  Λάρισας  κ..  Δημήτρη  Αδάμ   επισκέφτηκε  σήμερα  ο  υποψήφιος  των  ΑΝΕΛ  κ.  Βασίλης  Κόκκαλης  και  τον  ενημέρωσε  για  το πρόγραμμα  δράσης  του  μέχρι  την  ημέρα  των  εκλογών.

Όπως  είναι  γνωστό  το  Επιμελητήριο  και  το  ΙΝΚΑ ξεκίνησαν, μια συνεργασία πρωτοποριακή για την Λάρισα, αφού το ΙΝΚΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ  προσέφυγε στην Δικαιοσύνη για τα μέλη του Επιμελητηρίου που αντιμετωπίζουνε προβλήματα με τις οφειλές στον ΟΑΕΕ.

Σήμερα ο Βασίλης Κόκκαλης ως υποψήφιος –πλέον – βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων  κατά  τη  διάρκεια  της  συνάντησης   τόνισε ότι πρέπει να διαγραφεί το χρέος των ελεύθερων επαγγελματιών προς το ΤΕΒΕ –ΟΑΕΕ για όσους δεν είχαν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Σε εκατοντάδες εμπόρους –ελ. επαγγελματίες ουδέποτε είχε παρασχεθεί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και πα’ όλα αυτά το ΤΕΒΕ αξιώνει παράνομα και καταχρηστικά την καταβολή των ποσών αυτών για υπηρεσίες τις οποίες ουδέποτε έχει παράσχει.

Ουδέποτε έχουν λάβει στα χέρια τους βιβλιάριο υγείας και όμως καλούνται να το πληρώσουν. Επίσης πρέπει να γίνει άμεση θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας για όσους οφείλουν στον ΟΑΕΕ και να σταματήσει κάθε μέτρο κατάσχεσης και ποινικής δίωξης. Άμεση και επιτακτική είναι η ανάγκη αλλαγής ασφαλιστικών κατηγοριών, διότι τα εισοδήματα ΔΕΝ είναι αυτά του 2007 και του 2008 και εκ των πραγμάτων είναι αδύνατον να καταβάλλονται 700 και 800 ευρώ ως εισφορές στον ΟΑΕΕ.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας ευχήθηκε στον  κ.  Κόκκαλη η συνεργασία να συνεχισθεί και στην Βουλή.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ