ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

ELAS«Ο πρώτος από τους επτά ηγετικούς τομείς, στους οποίους θα στηριχθεί η οικονομία και η ανάπτυξη της χώρας, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΝΔ, όπως το παρουσίασε προχθές ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είναι ο Τομέας Αγροτικής Ανάπτυξης, ο οποίος θα συνεισφέρει πρόσθετα 13 δισεκατομμύρια ευρώ και 315 χιλιάδες πρόσθετες θέσεις εργασίας.

Δεν είναι τυχαίο πως είναι πρώτη μας προτεραιότητα. Ο γεωργός και ο κτηνοτρόφος γνωρίζουν καλά πως όλες οι μάχες που δώσαμε το προηγούμενο διάστημα ήταν για να εξασφαλίσουμε τα συμφέροντά τους, και κατ’ επέκταση τα συμφέροντα της ίδιας της χώρας», τόνισε μπροστά σε πολυπληθή ακροατήρια στο Δρυμό και στην Ολυμπιάδα Ελασσόνας, ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας.

«Μπορούν να μας χρεώσουν με λάθη αλλά και καθυστερήσεις, αλλά κανένας δεν μπορεί να μας χαρακτηρίσει για αδράνεια ή πως γυρίσαμε την πλάτη στους ανθρώπους του μόχθου. Μόλις προχθές ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας μου επιτέθηκε για θέματα που αφορούν και σχετίζονται με την κτηνοτροφία. Τους ρώτησα, και επειδή απάντηση δεν έλαβα, με την ευκαιρία, τους ξαναρωτώ:

DRIMOSΠοιος και πως εγγυάται ότι οι κτηνοτρόφοι θα λάβουν τελικά  τα 440 εκατ. Ευρώ της νέας ΚΑΠ, που έχουμε εξασφαλίσει ως το 2020, αν συνεχίσετε να «παίζετε» με τη χώρα και το νόμισμα;  .

Για ποια ακριβώς ποσόστωση μιλάτε στο γάλα, όταν είναι γνωστό (προφανώς σε όλους εκτός από σας) ότι η Ελλάδα έχει επάρκεια νωπού αγελαδινού γάλακτος για κατανάλωση;

Όσο για τα προβλήματα που υπάρχουν στις εξισωτικές, είμαι από τους πρώτους που φωνάζω για τον έγκαιρο προσδιορισμό των βοσκοτόπων. Ασφαλώς και το πρόβλημα πρέπει να λυθεί οριστικά και είμαι σίγουρος ότι θα λυθεί.

Τέλος, και σημαντικότερο, πως ακριβώς εννοείτε το ενδιαφέρον σας για τον αγροτικό κόσμο του Νομού μας, όταν ο θεσσαλικός κάμπος «διψάει» και το κόμμα σας είναι αντίθετο με την εκτροπή του Αχελώου;

Τι ακριβώς σχεδιάζετε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ;», τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ