Ν. ΣΑΜΑΡΑΣ: ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΙΛΑΝΕ;

σαμαραςνΤο σύνθημα της ΝΔ “λέμε την αλήθειᔨ, αποδομεί μέσω της σελίδας του στο facebook, ο προερχόμενος από τους Οικολόγους Πράσινους, υποψήφιος βουλευτής, στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λάρισας Νίκος Σαμαράς.

Στο κείμενο του ο κ. Σαμαράς αναφέρει:

“Το 2012 η ΝΔ κατάφερε να υφαρπάξει την ψήφο των Ελλήνων πολιτών μεταμφιεσμένη σε αντιμνημονιακή δύναμη, η αντιπολιτευτική της ρητορική αναδείκνυε τον παραλογισμό του μνημονίου και την καταστροφή που προκαλεί σε ατομικό, οικογενειακό και εθνικό επίπεδο.

Ο προγραμματικός λόγος της, που με επάρκεια αναπτύχθηκε στο Ζάππειο Ι, ΙΙ κ.ο.κ. περιελάμβανε δυό βασικές προτεραιότητες: «επαναδιαπραγμάτευση» του μνημονίου ώστε να δίνει αναπτυξιακή προοπτική στη χώρα και «μεταρρυθμίσεις» στο κράτος ώστε από πελατειακό να γίνει αξιοκρατικό κι αποτελεσματικό.

Ο Αντώνης Σαμαράς το 2012, πήρε τη λαϊκή εντολή να «επαναδιαπραγματευτεί» το μνημόνιο και να κάνει «μεταρρυθμίσεις» στο κράτος. Αντί γι αυτό εφάρμοσε την πιο στυγνή μνημονιακή πολιτική, με μόνη στόχευση την περαιτέρω μείωση των δημοσιονομικών ελλειμμάτων, ενώ ως «μεταρρυθμίσεις» βάφτισε την κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους και το ξεπούλημα των δημόσιων αγαθών.

Ομολογούν πως (τώρα) μας λένε την αλήθεια. Ποιος θα τους πιστέψει;”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ