ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ

23122014034Εορταστικές εκδηλώσεις για τους απόρους συμπολίτες, που σιτίζονται καθημερινά στην τραπεζαρία του Κοινωνικού Συσσιτίου των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων, πραγματοποίησε το προσωπικό της δομής με τη συμβολή συλλόγων και επιχειρήσεων της πόλης.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Πασχαλίτσα στα πλαίσια  της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης του, συγκέντρωσε και προσέφερε 120 κιλά τροφίμων μακράς διάρκειας ενώ το παράδειγμά του ακολούθησαν οι λιλιπούτειοι μαθητές του παιδικού σταθμού «Αρλεκίνος»  και του παιδότοπου «ΝΤΙΤ ΝΤΙΤ» οι οποίοι λίγες μέρες αργότερα, στις 23 Δεκεμβρίου, επισκέφθηκαν το χώρο της Τραπεζαρίας του Κοινωνικού Συσσιτίου, τραγούδησαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και προσέφεραν 105 κιλά τροφίμων μακράς διάρκειας.

20141231_133333Αντίστοιχη κίνηση προσφοράς πραγματοποίησε και το προσωπικό του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλίας συλλέγοντας 225 κιλά τροφίμων για την παρασκευή εορταστικών γευμάτων τα οποία μοιράστηκαν στους σιτιζομένους της δομής στις δύο μουσικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν με τη συνοδεία του μουσικού σχήματος των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων το οποίο και προσέφερε στιγμές χαράς ερμηνεύοντας παλιά και νεότερα τραγούδια.

Για την επιτυχή πραγματοποίηση των εκδηλώσεων σημαντική ήταν η προσφορά των αρτοποιείων «Μαλισιώτης Αχιλλεύς Μαλισιώτης Γεώργιος Ο.Ε», «Μ. ΜΑΝΤΑ», «Κ. ΜΠΟΥΝΤΙΝΑΣ», «ΜΑΝΤΖΙΑΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε», «ΚΑΖΑΝΑΣ», «ΚΟΥΚΛΟΜΕΝΟΣ», «ΝΤΟΛΑ», «ΓΙΑΒΡΟΥΤΑΣ», «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» και «ΘΕΑΡΙΟΣ», των ζαχαροπλαστείων «ΚΟΡΟΛΗΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ», «ΜΕΛΙΣΣΑ», «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ» και «ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ» και «ΚΟΤΑΚΟΣ», των κρεοπωλείων «ΑΛΑΤΑΣ», «ΚΟΝΤΟΤΑΣΙΟΣ», «Η ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ», «ΝΑΝΑΣ», «ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ», «ΛΕΩΝΙΔΑΣ», «ΛΑΝΑΡΑΣ», «ΜΠΛΕΤΣΙΟΣ», «ΜΠΑΝΤΑΒΑΝΗΣ», «ΠΑΣΧΟΣ», «ΓΚΟΥΣΔΟΥΡΑΣ», «ΜΠΑΚΑΛΗΣ», «ΠΟΥΤΟΚΑΣ » ,  των εταιριών «ΚΑΣΙΔΗΣ Α.Ε» και «ΕΛΒΑΚ»  και των βιβλιοπωλείων «ΠΑΙΔΕΙΑ», «Το Αλφαβητάρι» και «ΒΙΒΛΙΟΓΝΩΣΗ» που διέθεσαν μεγάλη ποσότητα προϊόντων για την παρασκευή των εορταστικών γευμάτων.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτές τις προσπάθειες ανθρωπιάς και αλληλεγγύης μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Εθνικό Μηχανισμό Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης στο τηλ. 801-1122-444 (www.koinoniasos.gr), με το Κοινωνικό Συσσίτιο στο τηλ. 2410-566795 καθημερινά 9:00-17:00 στην οδό Μύρων 7 αλλά και με το Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ.2410680243 καθημερινά 9:00-17:00 στην οδό Ρούσβελτ και Οικονόμου Εξ’Οικονόμων 8Α.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ